Το τελευταίο αντίο ….. του διάσημου και αγαπημένου ηθοποιού Αλέν Ντελόν…!!!

Έτσι θέλει να το πει ……………

Ο διάσημος ηθοποιός Αλέν Ντελόν δήλωσε σήμερα στο AFP ότι αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του με μια ταινία και ένα θεατρικό έργο που θα είναι τα “τελευταία” του.

Την Παρασκευή είχε ανακοινώσει, με την ευκαιρία της τελετής προς τιμήν του στο Διεθνές Φεστιβάλ Αστυνομικών Ταινιών στη Λιέγη του Βελγίου, ότι ετοιμάζεται να γυρίσει μια τελευταία ταινία.

“Έχω την ηλικία που έχω, έκανα την καριέρα που έκανα. Θα κλείσω τον κύκλο με μια υπέροχη ταινία και ένα υπέροχο θεατρικό έργο. Αυτό δεν σημαίνει αμέσως το τέλος μιας ζωής αλλά το τέλος μιας καριέρας. Οργανώνοντας αγώνες πυγμαχίας, είδα ανθρώπους που λυπούνταν που έδωσαν μια παραπάνω μάχη η οποία δεν χρειαζόταν. Εγώ δεν θα το κάνω αυτό”, τόνισε ο Ντελόν.

Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, ο γάλλος ηθοποιός θα έχει γυρίσματα για τον κινηματογράφο, με σκηνοθέτη τον Πατρίς Λεκόντ, συγγραφέα του βιβλίου “Encyclopédie Delon” (2016).

“Εδώ και καιρό θέλαμε πολύ να γυρίσουμε μαζί μια ταινία για το σινεμά. Το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Θα είναι μια πολύ ωραία ιστορία αγάπης. Ο τίτλος δεν έχει βρεθεί ακόμη αλλά το πρόσωπο που υποδύομαι θα είναι λίγο ο εαυτός μου στην καθημερινή ζωή: ένας άνδρας της ηλικίας μου, ιδιότροπος και ευέξαπτος που όμως πριν φύγει … ανακαλύπτει τον έρωτα. Είναι μια ταινία που βάζει τους τίτλους τέλους σε μια καριέρα”, διευκρίνισε ο ηθοποιός ο οποίος θα συμπρωταγωνιστεί για πρώτη φορά με την Ζιλιέτ Μπινός, “μια υπέροχη ηθοποιό”.

“Η ταινία θα προβληθεί το 2018. ‘Ολα είναι δυνατά, ακόμη και το φεστιβάλ των Καννών. Για την τελευταία μου ταινία, θα ήθελα να επιστρέψω (στις Κάννες) και να πω αντίο”.

πηγή: www.praktoreio-life.gr