Αυτών των ζωδίων οι άνθρωποι….. φέρνουν το κέφι στις παρέες!!!!

Έναν Κριό! Ξεχνάει τα πρέπει και τα μη και γίνεται η ψυχή της παρέας! Δημιουργεί κέφι, ανεβάζει τους ρυθμούς και ξεσηκώνει και τους υπόλοιπους. Είναι το ζώδιο που μπορεί να βάλει φωτιά στις ημέρες σου και να φωτίσει τις νύχτες σου!

Getty Images
 Έναν Δίδυμο! Το σωστό άτομο που φτιάχνει μια παρέα από το τίποτα! Ξέρει να δένει τους ανθρώπους, μιας και μπορεί στο πιτς φιτίλι, να τους ”κόψει” σωστά και γνωρίζει πώς να δημιουργεί ωραίες καταστάσεις!

Getty Images
 Έναν Λέοντα! Το γελάει με την καρδιά του, είναι ανοιχτός άνθρωπος, περνάει καλά και μαζί του όλοι όσοι τον πλαισιώνουν! Έχει να πει ωραίες ιστορίες και μοιράζει απλόχερα την καλή του διάθεση! Πάντα χρειάζεται ένας Λέοντας σε μια παρέα!

Getty Images
Έναν Ζυγό! Ο καλός μας ο Ζυγός, όχι μόνο δρα πυροσβεστικά (καταπραΰνει τα πνεύματα), αλλά το ρίχνει και έξω και παρασύρει και τους άλλους! Είναι εκείνο το πρόσωπο που μπορείς να ακούς επί ώρες και να χαζεύεις τον αέρα του! Ο Ζυγός δεν έχει μόνο ωραίο στιλ, είναι εκείνος που θα φέρει γοητεία στην ομήγυρη!

Getty Images

Getty Images
 Έναν Ιχθύ! Το Ψαράκι ξέρει να φτιάχνει κεφάλι, φέρνει κέφι κι έχει και! Μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον όλων, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι άνθρωπος που θα δημιουργήσει ποτέ προβλήματα σε μια παρέα!

Getty Images