Γέννησε η Δούκισσα Νομικού….. να της ζήσει το παιδάκι της!!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης που από χτες κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωράκι τους. Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε το βράδυ της Κυριακής ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Σάββας.

Από χθες το πρωί, η Δούκισσα είχε μπει στο μαιευτήριο για να προετοιμαστεί για τον τοκετό. Οι γονείς της παρουσιάστριας εθεάθησαν στην αίθουσα αναμονής τοκετών γνωστού μαιευτηρίου, ενώ το απόγευμα ανέβηκαν στον έβδομο όροφο που βρίσκεται η πτέρυγα για τις νέες μανούλες. Τελικά, ο γιος της που θα ονομαστεί Σάββας ήρθε στον κόσμο στις 22:15 το βράδυ και γεννήθηκε 3 κιλά και 30 γραμμάρια.

Μάλιστα, η ίδια είχε γράψει την Τετάρτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram: «Μάλλον δεν θέλει να βγει από τη μανούλα».

Ο πατέρας της Δούκισσας, Νίκος Νομικός, μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου»: «Όλα πήγαν φυσιολογικά. Έχει ένα πάρα πολύ χαριτωμένο μωρό. Είμαι πολύ περήφανος! Είμαι πολύ ευτυχισμένος! Και ο Δημήτρης άξιος πατέρας. Ήταν όλη τη διάρκεια του τοκετού δίπλα στη Δούκισσα, της έδινε κουράγιο και ήταν αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι και είμαι πολύ συγκινημένος που γίνομαι κι εγώ πρώτη φορά παππούς!».

πηγή:infowoman.gr