Γιατί σταμάτησε το “ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ”… (φωτογραφίες και βίντεο)

Η αλήθεια έλαμψε: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε το Δέστε τους!

Η αλήθεια έλαμψε: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε το Δέστε τους!

Μπορεί το «Δέστε Τους» να είχε αλλάξει αρκετές φορές τα μέλη της ομάδας που βλέπαμε μπροστά από τις κάμερες, όμως, είχε καταφέρει να στήσει μια γερή βάση στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να μην βρίσκεται στην εκπομπή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά και οι φήμες έλεγαν πως ο λόγος που αποχώρησε ήταν οικονομικός.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από την εκπομπή «Spata Live»,αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή: «Είναι κοινό μυστικό στον χώρο ότι κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα. Όταν κάποια στιγμή ολοκληρώθηκε ο κύκλος του “Δέστε τους”, ο Νίκος ήθελε να κάνει άλλα πράγματα. Και είπε ότι “θα το συνεχίσω μόνο αν μου δώσετε κάποια συγκεκριμένα χρήματα”. Ο σταθμός δεν του τα έδωσε κι έτσι αποχώρησε».

Όμως, μέσα στο Σαββατοκύριακο είδαμε και τη Μαρία Ηλιάκη να μιλάει στο «Πρωινό Σουκου» και να αποκαλύπτει πως όταν ο Νίκος Μουτσινάς της ανακοίνωσε πως θα σταματήσει από την εκπομπή η ίδια προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη! «Το Δέστε τους πάντα θα μου λείπει, όσα χρόνια και αν περάσουν, γιατί ήταν μια πολύ ευτυχισμένη τηλεοπτική μου στιγμή. Νομίζω ότι είχαμε κάνει αυτή την κουβέντα πριν σταματήσει το «Δέστε τους». Εσύ ήσουν αυτός που είχε πάρει μία απόφαση και εγώ προσπαθούσα να σε μεταπείσω γιατί θεωρούσα ότι το «Δέστε τους» έχει ακόμα λίγο καιρό. Αλλά από τη στιγμή που είχες πάρει την απόφαση αυτή…» είπε η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς της απάντησε: «Έκλεισε αυτός ο κύκλος και μετά άνοιξε η πύλη του διαβόλου. Δεν έχει πάει κάτι καλά από τότε…».