Διάλεξε ποιο δένδρο προτιμάς…. και μάθε τι σημαίνει για σένα!!

Πολλοί αγαπούν τα ψυχολογικά τεστ! Είμαστε ανάμεσα σ’ αυτούς! Είτε θέλεις να καταλάβεις κάτι παραπάνω για σένα είτε θες να επαληθεύσεις κάτι είτε απλά σ’ αρέσουν τα τεστάκια που κυκλοφορούν στο Internet, αυτό το ψυχολογικό τεστ θα σου πει πολλά για σένα!

Το Bright Side έφτιαξε ένα τεστ που βασίζεται στην ψυχολογία των χρωμάτων. Θα μπορούσε ν’ αποκαλύψει κάτι νέο για σένα. Επιπλέον, τα αποτελέσματά του αντικατοπτρίζουν τις κρυφές σου επιθυμίες για το νέο έτος!

Κοίτα την εικόνα. Επίλεξε ένα δέντρο για τον κήπο σου και μάθε τι σημαίνει για σένα.

 

Τώρα μπορείς να διαβάσεις το αποτέλεσμά σου!

 

Βελανιδιά

 

Πιθανότατα είσαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που πάντα πιστεύουν ότι το ποτήρι είναι μισογεμάτο. Για σένα η ζωή είναι μια τεράστια περιπέτεια γεμάτη από απροσδόκητα πράγματα. Το 2018 θα πρέπει να περιμένεις ευχάριστα και σημαντικά γεγονότα επειδή είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες κι είσαι έτοιμος για αλλαγές. Είσαι γεμάτος πάθος για νέα επιτεύγματα και κάθε ένα από αυτά θα φέρει μια άλλη ευχάριστη έκπληξη.

Aγριόπευκο

 

Ίσως το να είσαι ανεξάρτητος είναι αυτό που σε καθορίζει. Δεν υπάρχουν όρια που να εμποδίζουν την επιλογή του μονοπατιού που θέλεις ν’ ακολουθήσεις.

Οι καλλιτεχνικές σου ικανότητες θα οδηγήσουν κατά πάσα πιθανότητα σε αύξηση του εισοδήματός σου κατά τη διάρκεια του νέου έτους. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πραγματικά σκληρά για να πετύχεις στη δουλειά σου: Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνεις αφοσιωμένος στις αρχές και τις απόψεις σου.

Σφένδαμος

Ίσως είσαι ευαίσθητος άνθρωπος. Ξοδεύεις πολύ περισσότερο χρόνο από άλλους ανθρώπους σκεπτόμενος τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου.

Το 2018 θα υπάρξει ένας άνθρωπος στη ζωή σου με τον οποίο θα δημιουργήσεις μια αρμονική σχέση. Παρόλο που σπάνια βαριέσαι ακόμα κι όταν είσαι single, η ζωή σου θα γίνει πιο φωτεινή και πιο περιπετειώδης.

Σκλήθρο

Είσαι ένας πολύ πρακτικός και ισορροπημένος άνθρωπος. Είναι πολύ άνετο να είναι κάποιος μαζί σου επειδή είσαι αξιόπιστος.

Παρόλο που είσαι φυσικά ισχυρός άνθρωπος, μερικές φορές δεν σου αρέσει όταν οι άνθρωποι σε βλέπουν ως ευαίσθητο άτομο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ίσως έχεις πρόβλημα να οικοδομήσεις μια σχέση. Το 2018, όμως, έρχονται καλά πράγματα για σένα. Θα συναντήσεις ένα άτομο που μπορεί να εκτιμήσει την καλοσύνη σου και να μην προσπαθήσει να την χρησιμοποιήσει.

Μυρτιά

Έχεις σιγουριά στον εαυτό σου και όλα στη ζωή σου είναι υπό έλεγχο. Ποτέ δεν βασίζεσαι στην τύχη, αλλά στις δικές σου δεξιότητες. Ποτέ δεν αναβάλλεις τίποτα και αισθάνεσαι ικανοποίηση μόνο αφού τελειώσεις κάτι. Οι άνθρωποι γύρω σου αισθάνονται ότι είσαι ισχυρός. Χάρη στην επιμονή και την υπευθυνότητά σου, το νέο έτος ίσως πάρεις προαγωγή στη δουλειά σου, κάτι το οποίο θα είναι ανταμοιβή για τις προσπάθειες και τον κόπο σου.

Δαμασκηνιά

Πιθανότατα είσαι φιλειρηνικός και λογικός άνθρωπος. Αγαπάς να περνάς χρόνο με τους φίλους, όμως, λατρεύεις και το να είσαι μόνος.

Μερικές φορές χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνο για να σκεφτείς το νόημα της ζωής και να ξεκουραστείς από τον έξω κόσμο. Και παρόλο που χρειάζεσαι τον ιδιωτικό σου χώρο, το νέο έτος θα συναντήσεις ένα άτομο στο οποίο θα ανοίξεις την ψυχή σου. Και δεν θα είναι λάθος.

Φλαμουριά

Πιθανότατα είσαι ένας άνθρωπος που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Η ευαισθησία σου σε βοηθά πάντα να καταλάβεις τι έχει σημασία.

Το 2018 θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα εκτιμήσει αυτό που είσαι πραγματικά και θα μοιράζεστε κοινά χαρακτηριστικά.

Καστανιά

Οι γύρω σου πιστεύουν ότι είσαι ονειροπόλος και ρομαντικός άνθρωπος. Δεν θέλεις να δεις τα πράγματα με βάση τη λογική κι ακολουθείς αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Όταν σταματήσεις να επικοινωνείς με ανθρώπους που δεν είναι για σένα, τότε θα πλησιάσει η στιγμή που θα συναντήσεις κάποιο ξεχωριστό άτομο.

Αυτό το πρόσωπο θα έχει επίσης όνειρα και δεν θα περιορίζει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Ιτιά

Πιθανώς είσαι εξωστρεφής. Λατρεύεις το να παίρνεις ρίσκα, ενώ έχεις κουραστεί απ’ την ρουτίνα και περιμένεις μια ευκαιρία για να ξεχωρίσεις.

Χάρη στο πόσο δραστήριος είσαι, το 2018 έρχονται αλλαγές που θα σε βοηθήσουν ν’ αναλάβεις ηγετικό ρόλο.

πηγή: ipop.gr