Διάσημοι που μετάνιωσαν για την πλαστική που έκαναν στο πρόσωπό τους!! (photos)

Πολλοί είναι οι διάσημοι οι οποίοι στην προσπάθειά τους να γίνουν ομορφότεροι ή να μοιάσουν νεότεροι, επιδόθηκαν σε πλαστικές αλλά δυστυχώς αποτυχημένες.

Δεδομένου του ότι η εικόνα τους, είναι αυτή που μετράει περισσότερο στον κόσμο του θεάματος, προσπαθούν να την διατηρούν και να την φροντίζουν με κάθε τρόπο, μερικές φορές όμως, καταλήγοντας σε αντίθετα αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω τις πιο αποτυχημένες πλαστικές διάσημων προσώπων

1. Mickey Rourke

Mickey Rourke

Face lifting, εμφυτεύματα ζυγωματικών, βλεφαροπλαστική, ανύψωση φρυδιών και ενίσχυση χειλιών είναι μερικές από τις επεμβάσεις που καταλογίζονται στον πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ. Ο άνδρας – σύμβολο του σεξ που κέρδισε το γυναικείο κοινό χάρη στις 9 ½ Εβδομάδες, κατέληξε να απασχολεί την δημοσιότητα μόνο για τις αποτυχημένες του απόπειρες να δαμάσει τον χρόνο. Ευτυχώς, η ερμηνεία του στον «Παλαιστή» αναγέννησε την καριέρα του, αλλά ακόμη κι έτσι, η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του –καθώς και οι δύο τελευταίες δεκαετίες- δεν κρύβονται πάνω του.

2. Mickey Rourke

Courtney Love

Η Courtney Love ήταν υπέροχη όταν έκανε το ντεμπούτο της με το ροκ συγκρότημα της. Ίσως λίγο χλωμή, αλλά με μεγάλα χείλη και ένα χαριτωμένο πρόσωπο. Δυστυχώς η Courtney, παραμορφώθηκε μετά από απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η ίδια λέει συνέχεια: «θέλω μόνο το στόμα που μου έδωσε ο Θεός πίσω. Αλλά τα χείλη δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει παραμορφωθεί – το πρόσωπό της έχει αλλάξει τόσες πολλές φορές που φαίνεται πρησμένο και παραμορφωμένο.

3. Heidi Montag

Heidi Montag

Η Heidi Montag είναι άλλο ένα αστέρι που επιδόθηκε σε ριζικό μετασχηματισμό. Η Heidi Montag ξεκίνησε τις επεμβάσεις το 2009, φτάνοντας ένα ρεκόρ δέκα διαδοχικών χειρουργικών επεμβάσεων που οδήγησε σε στήθη που ήταν εμφανώς άνισα.

Στην προσπάθειά της να το διορθώσει, κατέληξε να έχει στήθη σαν της Barbie, που δεν της επέτρεπαν να αγκαλιάζει και να κάνει τζόκινγκ. Την ίδια άσχημη κατάληξη είχε και το πρόσωπό της.

4. Kim Kardashian

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian, είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη γυναίκα. Μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι το σώμα της είναι πολύ παχύ, ενώ άλλοι την παρομοιάζουν με μια κούκλα Barbie. Και όμως, οι καμπύλες της είναι ίσως το πιο πραγματικό πράγμα σε αυτήν.

Η Κιμ είχε ένα μικρό πείραμα με Botox, το οποίο δεν της απέφερε καλά αποτελέσματα. Οι φωτογραφίες της με φουσκωμένο το πρόσωπό της, έκαναν το γύρω του διαδικτύου.

5. Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

Η Jamie Lee Curtis έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει κάτι παραπάνω από Botox.

Έχει κάνει επέμβαση κάτω από τα μάτια της. Ο εθισμός της στις πλαστικές επεμβάσεις ήταν τέτοιος που της δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα.

6. Kenny Rogers

Kenny Rogers

Facelift έκανε και ο Kenny Rogers, που «σήκωσε» τα μάτια του, μόνο που το μετάνιωσε και δήλωσε: «Δεν είμαι καθόλου ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα. Με τρελαίνει αυτό που βλέπω! Θα πάω στο πλαστικό μου να μου το ξαναφτιάξει!»

7. Pamela Anderson

Pamela Anderson

Η Pamela Anderson δεν έχει κάνει μόνο πλαστική στο στήθος, αλλά σε όλο το πρόσωπο της, ωστόσο οι τελευταίες της εγχειρήσεις ήταν καταστροφικές τόσο για την ίδια όσο και για την καριέρα της.

Η Pamela Anderson, ήταν από τις πρώτες που χρησιμοποίησαν δημόσια ψεύτικο στήθος για να ενισχύσουν την καριέρα τους στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Τα στήθη από σιλικόνη εκτόξευσαν τη φήμη της.

8. Jessica Simpson

 

Μόλις 30 ετών, πανέμορφη, κι όμως, τόσο ανασφαλής με τα χείλη της. Γι’ αυτό, αποφάσισε να δοκιμάσει διάφορες ενέσεις, αλχημείες και πλαστικά μαντζούνια πάνω τους. Ευτυχώς για εκείνη, το αποτέλεσμα των πειραμάτων της δεν ήταν μόνιμο. «Ευχαριστώ τον Θεό που τα χείλη μου επέστρεψαν στην κανονική τους μορφή μετά από τέσσερις μήνες. Έδειχναν πολύ ψεύτικα πάνω μου», φέρεται να δήλωσε η νεαρή Αμερικανίδα.

9. Tori Spelling

 

Η γνωστή μας από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» -και από μερικούς ακόμη ρόλους που δεν ξεπέρασαν την cult μορφή της Ντόνα-, θέλησε να κάνει κυριολεξία την έκφραση «με διαφορά στήθους». Και τα κατάφερε, μετατρέποντας το στήθος της σε κάτι που παραπέμπει περισσότερο σε μπάλα του beach volley…

10. Jocelyn Wildenstein

 

Δεν πρόκειται για συμπρωταγωνίστρια του «ανθρώπου-νυχτερίδα», αλλά για την γυναίκα που έκανε επεμβάσεις επί επεμβάσεων για να μοιάζει με γάτα, καθώς ο σύζυγός της δήλωνε φαν του γατίσιου look. Φυσικά, το αποτέλεσμα συνοψίζεται σε ένα από τα πιο τρομακτικά πρόσωπα του κόσμου. Η Jocelyn Wildenstein έγινε πασίγνωστη μόνο και μόνο για την αποκρουστική όψη της.

 

πηγή: http://www.newmoney.gr/