Δύο μόνο υλικά είναι αρκετά για να φτιάξετε την πιο γρήγορη και τραγανή ζύμη για πίτσα.

[box type=”shadow” ]Συνήθως η ζύμη της πίτσας είναι γεμάτη λιπαρά. Εμείς σας έχουμε την πιο υγιεινή, νόστιμη συνταγή για μια σούπερ τραγανή ζύμη[/box]

Απόλαυσε την πιο νόστιμη σπιτική πίτσα σε 15′!

Μικροί και μεγάλοι τρελαινόμαστε για πίτσα! Συνήθως, όμως, η ζύμη είναι φτιαγμένη με αυγά και πολύ λάδι κι έχει πολλά λιπαρά. Απόφυγε λοιπόν το delivery της γειτονιάς σου και φτιάξε μόνη σου το αγαπημένο σου φαγητό με 2 μόνο υλικά, χωρίς λάδι ή βούτυρο που έχουν αμέτρητες θερμίδες!

[box type=”shadow” ]Χρειάζεσαι μόνο 2 κούπες αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του) και 1 κούπα πλήρες γιαούρτι.[/box]

Ρίχνε στο αλεύρι σιγά σιγά το γιαούρτι και ανακάτευε.

Όταν η ζύμη αρχίζει να πήζει, ζύμωσε για περίπου 5′.

Κάνε τη ζύμη μια μπάλα, άπλωσέ τη σε έναν πάγκο και άνοιξέ τη στο πάχος που επιθυμείς. (Όσο πιο λεπτή τόσο πιο τραγανή θα βγει).

Ψήσε για 5-7′ στο φούρνο (ώσπου να σκληρύνει), κατόπιν στρώνεις τα υλικά της πίτσας -εμείς σου προτείνουμε ντομάτα, τυρί light, μανιτάρια και πιπεριά, για μια υγιεινή επιλογή- και ψήσε για άλλα 10′.

Όποιος δοκιμάσει αυτή την πίτσα… δεν θα θα πιστεύει ότι την έφτιαξες με τα χεράκια σου και δεν την αγόρασες από γνωστό ιταλικό εστιατόριο!

πηγή