Ενισχύοντας το μήκος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων… για τέλειο βλέμμα!!

Τα τελευταία χρόνια είναι η τελευταία τάση της μόδας στο χώρο της ομορφιάς και όχι άδικα!

 

Τα extensions βλεφαρίδων είναι μια μέθοδος με την οποία ενισχύουμε το μήκος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων.

Τοποθετούνται τρίχα – τρίχα επάνω στις φυσικές βλεφαρίδες για ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές!

 

Το αποτέλεσμα (φυσικό ή λίγο πιο έντονο) εξαρτάται από τον πιστοποιημένο Extensionist που θα κρίνει ανάλογα με το μέγεθος/σχήμα των ματιών, των βλεφαρίδων σας, του προσώπου, του στυλ σας κ.λπ.

 

Τι πρέπει να κάνω πριν έρθω για την πρώτη εφαρμογή;

Για την πρώτη φορά ή για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχει μακιγιάζ και να μην έχει τοποθετηθεί κρέμα ματιών.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Όχι. Η φόρμουλα της φαρμακευτικής κόλλας είναι ειδική για να ενσωματώνεται με τις βλεφαρίδες σας χωρίς να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Είναι ασφαλείς;

Ναι, όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένο, εκπαιδευμένο άτομο.

Η ισχυρή αβλαβής κόλλα χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα.

 

Πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν;

Τα extensions παραμένουν δύο μήνες. Βέβαια, η διάρκεια εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων του κάθε ατόμου. Πρέπει να συντηρούνται κάθε 2-3 εβδομάδες, με «γεμίσματα».

Μπορώ να φοράω μάσκαρα;

Η mascara δεν είναι απαραίτητη. Εάν όμως χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να μην είναι αδιάβροχη. Δεν πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι(καθαριστικό, γαλάκτωμα κ.τ.λ.).

Πως μπορώ να περιποιηθώ τα extensions;

Τις πρώτες 24 ώρες, δεν βρέχετε τα μάτια και αποφεύγετε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Κατά το διάστημα που έχετε τις βλεφαρίδες, μην τρίβετε δυνατά τα μάτια σας, μην τραβάτε τις βλεφαρίδες και μην χρησιμοποιείται ψαλίδι για γύρισμα των βλεφάρων.

Tα extensions έχουν ως στόχο να βελτιώσουν το βλέμμα και γενικότερα όλη την εικόνα του προσώπου, ειδικά σε άτομα με αραιές, ξανθές, ίσιες, κοντές βλεφαρίδες.

Είναι ένας τρόπος να αποφεύγετε το καθημερινό μακιγιάζ και να χρησιμοποιείτε  μόνο ρουζ και κραγιόν!

Δοκιμάστε το και θα είστε ακαταμάχητες…

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Κωνσταντίνα Μωρέ

(Αισθητικός – Κοσμητολόγος)

πηγή: www.lifesharing.gr