Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για την κρίση που πέρασε η σχέση της, με τον Μιχάλη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε πρώτη φορά για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε) αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ΄εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους», δήλωσε στο Hello και κατόπιν πρόσθεσε: «Παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ».

Λίγο μετά αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους στο σπίτι μετά από πέντε χρόνια σχέσης, τονίζοντας πως το αρνητικό του συντρόφου της είναι πως… της παίρνει τα hands free και φεύγει».

Ποια άλλα ελαττώματα όμως έχει; «Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Αγχώνεται».

zeta makrypoulia1

Πως αντιδρά όταν ο σύντροφός της «μαυρίζει»; «Μη νομίζεις ότι κι εγώ διαφέρω πολύ, γι΄αυτό τον καταλαβαίνω. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε.Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του».

Τι του κάνει εκείνη όμως; «Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν το καταλαβαίνει».

πηγή