Η μόδα στα μαλλιά: χρώματα – μήκη – κουρέματα .. για τις τολμηρές του 2016 (photos)

Οι τάσεις της μόδας στα χρώματα μαλλιών για το 2016

 

Ροζ αποχρώσεις

hair colors roz makria mallia roz xroma mallion xromata mallion 2016

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις αν τα μαλλιά σου είναι ξανθά, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο και δεν θα υπάρχουν έντονες διχρωμίες, αφού περάσεις την βαφή. Όσο για την απόχρωση, μπορείς να επιλέξεις είτε έναν σκούρο τόνο και να παίξεις με ανταύγειες είτε έναν αρκετά ανοιχτό.

Γκρι αποχρώσεις

asimi mallia 2016 gkri xroma mallion silver xroma mallion taseis modas mallia 2016

Πάνε οι εποχές που γκρι μαλλιά είχαν μόνο οι ηλικιωμένες γυναίκες. Πλέον τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends, τα οποία συναντάμε πάρα πολύ συχνά. Το γκρι – ασημί χρώμα όπως βλέπεις, ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες από τις πιο σκουρόχρωμες μέχρι και τις πιο ανοιχτές.

Μωβ χρώμα μαλλιών

mov gunaikeia mallia trends mallia 2016entono xroma mallion 2016

Το μόνο κακό με το συγκεκριμένο χρώμα είναι ότι χάνει εύκολα την λάμψη του και ξεθωριάζει από τα πολλά λουσίματα. Σίγουρα όμως είναι άκρως εντυπωσιακό και δίνει ένα ξεχωριστό στυλ σε όλες τις γυναίκες. Ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα όμως δίνει στα μακριά μαλλιά.

Μπλε χρώμα μαλλιών

blue-black xroma mallion moda mallia 2016 moderna gunaikeia hairstyles mple ginekia mallia pastel xromata mallion

Για πολλά χρόνια το blue-black ήταν μέσα στις προτιμήσεις των γυναικών που ναι μεν ήθελαν έναν αρκετά σκούρο τόνο στα μαλλιά τους, αλλά ήθελαν να κάνουν και την διαφορά. Τώρα όμως το πήγαν ένα βήμα παρακάτω χρησιμοποιώντας το μπλε με διάφορες τεχνικές, είτε σε όλο το μάκρος του μαλλιού.

Ανοιχτό ξανθό

anoixto ksantho xroma mallion ksantha konta mallia mesaia mallia xroma 2016

Bronde χρώμα μαλλιών

bronde mallia bronde xroma mallion ombre hairstyles

Η ονομασία bronde βγαίνει από τον συνδυασμό των λέξεων brown και blonde, δηλαδή δεν μπορείς να το πεις ούτε καστανό αλλά ούτε και ξανθό. Είναι ένα πολύ γλυκό χρώμα και μπορείς να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για το δέρμα σου, ενώ φυσικά είναι από τις καλύτερες επιλογές για όσες αγαπούν τα ombre μαλλιά και δεν θέλουν να τα αποχωριστούν ούτε μέσα στο 2016.

Χρωματιστή ρίζα μαλλιών

hair color trends 2016 riza mallion moda 2016riza mallion moda 2016 xromata mallion anoiksi 2016

Και περνάμε στα πιο εκκεντρικά hairstylings, όπου αντί το έντονο και διαφορετικό χρώμα να βρίσκεται στις άκρες των μαλλιών, όπως ήταν μέχρι πρότινος, βρίσκεται στην ρίζα. Σίγουρα είναι μια πολύ ανατρεπτική πρόταση, την οποία για να την υποστηρίξεις θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο στυλ και φυσικά να ανανεώνεις το χρώμα συχνά γιατί θα κατεβαίνει η ρίζα.

Παστέλ χρώματα

pastel mallia

Τα παστέλ μαλλιά δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά μιας και την λατρέψαμε αυτή την τάση δεν θα μπορούσαν να μην την κρατήσουν και για την Άνοιξη, ώστε να μας ευχαριστήσουν. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων μέσα από την οποία μπορείς να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο χρώμα ή ακόμη και να κάνεις διάφορους συνδυασμούς.

Rainbow μαλλιά

rainbow gunaikeia mallia

Κάτι παρόμοιο με τα παστέλ είναι και τα rainbow μαλλιά, μόνο που εδώ θα πρέπει να παίξεις με πολλά χρώματα και αποχρώσεις. Και αυτή είναι μια αρκετά τολμηρή επιλογή που μπορείς να κάνεις, αλλά ήδη βλέπουμε γύρω μας αρκετές κοπέλες να της δείχνουν την προτίμηση τους.

Έντονα χρώματα

entona xromata mallion mallia anoiksi 2016

Εδώ δεν χρειάζεται να ψάξεις για επαγγελματικές βαφές, μιας και κάθε τρεις και λίγο θα πρέπει να ανανεώνεις το χρώμα σου. Μια πολύ καλή επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι οι vegan βαφές της manic panic, οι οποίες όντως έχουν ένα τόσο φωτεινό αποτέλεσμα ή εναλλακτικά να χρησιμοποιήσειςχρωμοσαμπουάν.

Ανάποδο ombre

anapodo Ombre mallia

πηγή