Θα μας τρελάνει ο Κώστας Βουτσάς!!

Λίγο πριν τη γέννηση του γιου του, ο Κώστας Βουτσάς αποκάλυψε πως επιθυμεί να κάνει και άλλο παιδί με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού.

Κώστας Βουτσάς: Κρατήσαμε σπέρμα και για δεύτερο παιδί….

Αντίστροφά μετρούν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού για τον ερχομό του πρώτου τους μωρού και την στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κώστα Βουτσά στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, το ζευγάρι δεν σκοπεύει να μείνει στο πρώτο παιδί, καθώς όπως αποκάλυψε έχουν κρατήσει σπέρμα και για δεύτερο.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε στη συνέντευξή του πως: “Ναι, είναι στα σχέδιά μας. Θα δούμε. Έχουμε κρατήσει σπέρμα στο ψυγείο για το ενδεχόμενο να κάνουμε και δεύτερο παιδί με εξωσωματική. Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, δεν το έκανα τυχαία. Είναι άλλη μια ψυχούλα, που θα τη λατρεύουμε”.

Παράλληλα, επισήμανε πως θα βρίσκεται στην αίθουσα τοκετού: “Σε όλα τα παιδιά μου ήμουν μέσα στην αίθουσα τοκετού. Θα είμαι εκεί για να το δω να βγαίνει και να το κρατήσω αμέσως στην αγκαλιά μου. Θέλω να ζήσω όλη τη γέννα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις ένα παιδί να βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του.” “Το λέω και ανατριχιάζω”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, ερωτώμενος για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι το παιδί του θα γεννηθεί σε μια προβληματική Ελλάδα είπε: “Τα Ελληνόπουλα πάντα διαπρέπουν στο εξωτερικό. Εδώ είναι καταδικασμένα από τους κακούς πολιτικούς.”

Υπενθυμίζεται, πως ο 84χρονος ηθοποιός έχει ήδη τρεις κόρες και τον Άνθιμο Ανανιάδη, που τον μεγάλωσε από 4 χρονών.

πηγή