Θες να φτιάξεις κι εσύ το τοστ – ουράνιο τόξο που τρέλανε το Instagram;; Δες πως, εδώ!!

Διάβασε και μάθε την μαγική συνταγή!!

Ένα εστιατόριο στο Hong Kong, το Kala Toast, που ειδικεύεται στα τοστ όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, προκάλεσε σάλο στο Instagram όταν αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία από τη νέα συνταγή του, το rainbow toast.

Το τοστ στα χρώματα του ουράνιου τόξου ξετρέλανε τους χρήστες των social media που θέλησαν αμέσως να μάθουν τη μαγική συνταγή.

Ποιο είναι το μυστικό; Μα φυσικά… η χρωστική τροφίμων! Η συνταγή εκτός από τρία διαφορετικά τυριά περιλαμβάνει και 4 διαφορετικά χρώματα που δίνει στο τοστ το πολύχρωμο τυρί του. Δες πως θα το φτιάξεις κι εσύ:

Υλικά:

1/3 κούπας μοτσαρέλα τριμμένη, 1/3 κούπας τυρί γκριγιέρ τριμμένο, 1/3 κούπας τυρί Swiss τριμμένο, χρωστική σε ροζ, πράσινο, μπλε και μωβ χρώμα, 4 φέτες ψωμί brioche, 2 κουταλιές βούτυρο και 1 κούπα χρωματιστή τρούφα για να το γαρνίρεις!

Σε ένα μπολ θα αναμείξεις τα τυριά και θα χωρίσεις το περιεχόμενο σε 4 μπολ όπου θα βάλεις τα 4 διαφορετικά χρώματα.

Ψήσε τα ψωμάκια με λίγο βούτυρο και γέμισε με τα χρωματιστά τυριά. Ψήσε για 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και διακόσμησε ένα θέλεις με χρωματιστή τρούφα! Το τοστ-ουράνιο τόξο είναι τέλειο για όλη την οικογένεια!

221

Πηγή: www.newsone.gr