Καλλιτεχνικά σχήματα για τον φετινό χειμώνα!!

αγαπημένοι τραγουδιστές

Την ώρα που το καλοκαίρι ετοιμάζεται να μας αποχαιρετίσει, τα νυχτερινά μαγαζιά ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους θαμώνες τους. Οι συνεργασίες με τους καλλιτέχνες έχουν ήδη κλείσει καθώς πολλά από τα μαγαζιά θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών στο «Cabaret Romeo» θα ενωθούν δυο διαφορετικές φωνές. Χρήστος Μενιδιάτης και Χρήστος Κυριαζής θα συνεργαστούν σε ένα πρόγραμμα που θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Ο Αντώνης Ρέμος φέτος ετοιμάζει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα τον πλαισιώνουν μόνο γυναίκες. Ο γνωστός τραγουδιστής θα εμφανίζεται στο «Αθηνών Αρένα» και στο πρόγραμμα του θα συμμετέχουν η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα αλλά και η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε το «Διογένης Studio» για τις εμφανίσεις της, ενώ στο «Vox» θα τραγουδά η Νατάσσα Θεοδωρίδου με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Στο «Hotel Ermou» σχεδιάζουν να εμφανιστούν η Άννα Βίσση και η Βίκυ Λέανδρος. Ο Σάκης Ρουβάς θα τηρήσει την παράδοση των τελευταίων χρόνων και θα επιστρέψει για έναν ακόμη χειμώνα στο «Estate Athens» έχοντας μαζί του την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στο «Box» θα εμφανιστεί η Τάμτα μαζί με τις «Μέλισσες». Στα πιο λαϊκά σχήματα τώρα, στο «Frangelico» θα εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος με την Αμαρυλίς. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Στέλιος Ρόκκος, και η Πάολα θα συναντηθούν φέτος τον χειμώνα στο «Έναστρον».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετακομίζει στο «Κέντρο Αθηνών» και μαζί του θα εμφανίζονται οι Onirama. Ο Γιάννης Πλούταρχος εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το «Φωταέριο» και θα τον πλαισιώνει ο Ηλίας Βρεττός.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης θα εμφανιστούν στο «Fantasia», ενώ ο Νίκος Βέρτης θα συνεργαστεί με τον Κώστα Μαρτάκη και την Demy στο «ΥΤΟΝ».

Πιστός στο «Club 22» παραμένει ο Πάνος Κιάμος ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Αντύπα. Στο «Central Live 22» θα τραγουδά ο Χρήστος Δάντης με τον Σταν.

Ο Σταμάτης Γονίδης θα ηγείται του σχήματος στον Βοτανικό όπου θα συνεργαστεί με τον Μάκη Δημάκη. Το πιο ανατρεπτικό σχήμα είναι εκείνο στο «Fever» όπου θα συναντηθούν Τόλης Βοσκόπουλος και Νότης Σφακιανάκης.

Ο Διονύσης Σχοινάς παραμένει στα βόρεια προάστια και στο «4711» στο Μαρούσι. Στην «Πύλη Αθηνών» θα εμφανίζεται ο Ζαφείρης Μελάς.

πηγή: www.newsbeast.gr