Τα “τσούκρισαν”….. Βανδή και Ρέμος …. κόκκινο φως στην σχέση τους!!

Τα προσβλητικά λόγια του Αντώνη και οι απαιτήσεις της Δέσποινας! Τι λένε τα δημοσιεύματα…

 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος είχαν άψογη συνεργασία στα talents show του ΑΝΤ1.

Και οι δυο πλευρές επιθυμούσαν μια συνεργασία δεδομένου ότι οι συναυλίες που είχαν συνυπάρξει είχαν την αναμενόμενη επιτυχία.

Ο Αντώνης Ρέμος για φέτος τον χειμώνα ετοιμάζει ένα υπερθέαμα και θέλει στο πλευρό του να έχει δέκα γυναίκες έτσι ώστε να πιάσει όλο το καλλιτεχνικό φάσμα.

Σύμφωνα με το ciao, ο Αντώνης Ρέμος έχει κλείσει μέχρι στιγμής την Ελένη Φουρέιρα και την Κατερίνα Παπουτσάκη. Οι πρώτες συζητήσεις με την Δέσποινα Βανδή έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και όλα έδειχναν πως οι συζητήσεις θα έχουν αίσιο τέλος, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Η Δέσποινα Βανδή επιθυμούσε ίδια θέση και χρόνο με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. Η τραγουδίστρια από την άλλη δεν ήθελε να είναι στην ίδια θέση με όλες της υπόλοιπες και έτσι η συμφωνία ναυάγησε. Ωστόσο, αυτό που την ενόχλησε σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν κάποια πράγματα που έμαθε και της τα μετέφεραν ως λεγόμενα του καλού της φίλου Αντώνη Ρέμου. Μερικά από αυτά ήταν ότι η περιοδεία της με την Έλενα Παπαρίζου δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία και αυτό δεν της άρεσε και δεν μπορούσε να δεχτεί ότι αυτά ήταν λόγια του Αντώνη.

Μέχρι στιγμής, η Δέσποινα Βανδή θα κάνει το Mamma Mia, αφού και οι συζητήσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο δεν προχώρησαν ενώ η σκέψη να ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη δεν είναι η καλύτερη αφού εκεί θα κάνει πρεμιέρα ο Βασίλης Καρράς με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη, αλλά και η Άννα Βίσση σε έναν εναλλακτικό χώρο.

πηγή: www.reporter.com.cy