Μάθε γιατί κόβουν την εκπομπή του Πετρετζίκη!

Δύσκολα τα πράγματα και αβέβαιο το μέλλον, ακόμα και για εκπομπές που έχουν καταφέρει να «ψήσουν» το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Όπως στην περίπτωση της εκπομπής «Καν’το όπως ο Άκης» που τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να την «παγώσουν» λόγω όσων συμβαίνουν στο κανάλι της Μεσογείων.

Με τα χρήματα στο ταμείο του σταθμού να παραμένουν δεσμευμένα από τις πιστώτριες τράπεζες και ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων αυτής της βδομάδας αποφασίστηκε να σταματήσουν τα γυρίσματα της εκπομπής… μέχρι νεοτέρας.

Βέβαια, όπως έχουν ενημερωθεί όλες οι πλευρές, ακόμα και αν οι εξελίξεις είναι θετικές, θα αργήσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, παρά το ότι οι αισιόδοξοι ευελπιστούν ότι αν όλα πάνε καλά, τότε ο Άκης θα πιάσει ξανά τα μαγειρέματά του την επόμενη βδομάδα.

Οι πιο συγκρατημένοι πάντως θεωρούν ότι ακόμα και σε θετική εξέλιξη θα αργήσουν τα πράγματα να βρουν τον κανονικό τους ρυθμό και έως τότε πρέπει να αποφευχθούν τα έξοδα, όσο γίνεται περισσότερο. Έτσι ενισχύεται η άποψη ότι η εκπομπή θα αργήσει να ξεκινήσει ξανά γυρίσματα και να βγουν στον αέρα καινούργια επεισόδια.

Βέβαια το MEGA έχει στα χέρια του καινούργια επεισόδια που έχουν γυριστεί και καλύπτουν το πρόγραμμα και της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά μετά είτε θα προβάλλουν επαναλήψεις, είτε έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια θα… βγάλουν την εκπομπή από τον «πάγο» και θα γυριστούν καινούργια επεισόδια. Άλλωστε η εκπομπή «Καν’το όπως ο Άκης» είναι από τις πετυχημένες εκπομπές του MEGA και έχουν πολλούς λόγους να… μαγειρέψουν καινούργια επεισόδια και ο γνωστός σεφ να παραμείνει στον αέρα τους και να μην τα… ψήσει με κάποιο άλλο τηλεοπτικό σταθμό!

πηγή