Μέριλιν και Βλαχοπούλου ξαναζωντανεύουν μέσα από τον Τάκη Ζαχαράτο

Η παράσταση «I am what I am» ήταν ένα στοίχημα που το κέρδισε με το σπαθί του ο διάσημος show man, το 2013, τη χρονιά που η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο Αλίκη. Θα τον δείτε να μεταμορφώνεται με την ίδια ευκολία σε Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μέριλιν Μονρόε, Έντιθ Πιαφ, Ρένα Βλαχοπούλου ακόμα και… Μιχάλη Χατζηγιάννη, παίζει και τραγουδά σε φρενήρεις ρυθμούς, ενώ διακωμωδεί πρόσωπα και καταστάσεις, σε μια παράσταση που συνδυάζει τη σάτιρα της επιθεώρησης με τη λάμψη του μιούζικαλ.

Στα επικαιροποιημένα κείμενα του η Δέσποινα Μοιραράκη πουλάει μπουχάρες με επαναλαμβανόμενα μοτίβα, η Έλλη Στάη κάνει….. ίντριγκα, η πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συναντά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τη Ραχήλ Μακρή κ.ά.

Από τις 14/7 η παράσταση θα περιοδεύσει στα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Κέρκυρα, την Πρέβεζα, τη Λάρισα, το Βόλος, το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη, τη Σίβηρη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη, τις Σέρρες, τα Μουδανιά, τη Ρόδο, την Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο ) και σε δέκα ανοιχτά θέατρα της Αττικής. Προπώληση: viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven spots.gr.

Πηγή: http://www.athinorama.gr/theatre/article/o_takis_zaxaratos_me_tin_aura_tis_zozos_kai_tis_merlin-2507167.html