Xωρίς μπότοξ….. και όμως δείχνεις τόσο νέα!!! δες τα μικρά μυστικά της επιτυχίας!!!

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει πάντα όμορφη και λαμπερή. Για να το πετύχετε αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε αισθητικές επεμβάσεις που κοστίζουν πολλά χρήματα και είναι επώδυνες ή αμφιβόλου αποτελέσματος.

Μπορείτε πολύ απλά να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα της φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας σας, διατηρώντας την έτσι όμορφη, λεία, λαμπερή και σφριγηλή για πολύ περισσότερο.

Υιοθετήστε τις 6 συνήθειες που ακολουθούν στην παρακάτω λίστα και θα δείχνετε νεότερη χωρίς να κάνετε Botox, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Δοκιμάστε τις και απολαύστε τη διαφορά!

Κοιμηθείτε περισσότερο

Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν ένα από τα βασικότερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα. Αυτό το τόσο απλό κι όμως ενοχλητικό πρόβλημα μπορεί να σας κάνει να δείχνετε τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη. Προκειμένου λοιπόν να δείχνετε νεότερη χωρίς botox θα πρέπει να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, για να αποφύγετε την δημιουργία των μαύρων κύκλων.

Επίσης, αν καταφέρνετε να κοιμάστε μεταξύ 10 το βράδυ και 2 το πρωί, όπου η αναζωογόνηση των κυττάρων βρίσκεται στο αποκορύφωμα της, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Πίνετε αρκετό νερό

 

Η αφυδάτωση των κυττάρων οδηγεί στην δημιουργία ρυτίδων του δέρματος. Επομένως, η διατήρηση της επιδερμίδας σας συνεχώς ενυδατωμένης είναι ένα από τα σημαντικότερα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε νεότερη χωρίς botox. Το πρόσωπο σας θα είναι πιο νεανικό, σφριγηλό, λείο και λαμπερό.

Φροντίστε να καταναλώνετε φρέσκα προϊόντα και περισσότερο ψάρι

Η κατανάλωση προϊόντων πλούσιων σε αντιοξειδωτικά συστατικά προστατεύουν την επιδερμίδα σας από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών. Πιο συγκεκριμένα, οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από πολλούς παράγοντες μπορούν να καταστρέψουν τις κυτταρικές δομές και να κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει γερασμένο. Φροντίστε λοιπόν να καταναλώνετε περισσότερα φρέσκα προϊόντα και μεγάλες ποσότητες Ωμέγα-3 λιπαρών που περιέχονται στο ψάρι προκειμένου να μειώσετε την δημιουργία ελεύθερων ριζών και να διατηρήσετε το δέρμα σας φρέσκο και λαμπερό.

Περιορίστε την ζάχαρη

Η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να αποδυναμώσει την ελαστίνη και το κολλαγόνο της επιδερμίδας σας. Δηλαδή τα δυο βασικά στοιχεία που διατηρούν το δέρμα νεανικό και σφριγηλό. Φροντίστε λοιπόν να μειώσετε τις μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής.

Ελέγξετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας

 

Τα καλλυντικά προϊόντα σε μορφή σκόνης τείνουν να αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Την κάνουν να δείχνει πιο θαμπή, όπως επίσης να σπάει ευκολότερα. Επιλέξτε λοιπόν εναλλακτικά προϊόντα μακιγιάζ σε κρεμώδη μορφή. Αυτό το τόσο απλό κι όμως σημαντικό μυστικό θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη χωρίς botox.

Χρησιμοποιήστε ρετινόλη (βιταμίνη Α)

Η ρετινόλη είναι ένα παράγωγο της βιταμίνης Α που βοηθάει στην επιτάχυνση της κυτταρικής κυκλοφορίας και στην παραγωγή νέου κολλαγόνου. Αυτό μεταφράζεται στο πρόσωπο σας με μια πιο λαμπερή, λεία και σφριγηλή όψη.

πηγή: www.beautetinkyriaki.gr