Μυστικά για το μανικιούρ στο σπίτι… πως θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα!!

Φυσικά και θέλεις να έχεις ένα περιποιημένο μανικιούρ αλλά το θέμα είναι πως δεν μπορείς να επισκέπτεσαι το την μανικιουρίστα κάθε λίγο και λιγάκι. Μα και εδώ η λύση είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι το απόλυτο μανικιούρ που

Δεν ανοίγει το βερνίκι σου:

Αν δεις πως όσο και αν θέλεις να βάψεις τα νύχια σου δεν ανοίγει με τίποτα το βερνίκι σου τότε δεν έχεις -μην το ανοίξεις με τα δόντια- παρά να το βουτήξεις σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό!

Αφαίρεση γκλίτερ στο σπίτι; Και όμως γίνεται! 

Αν αποφεύγεις να αγοράσεις ένα βερνίκι μ γκλίτερ απλώς και μόνο επειδή σκέφτεσαι πώς θα το αφαιρέσεις μετά τότε ένας εύκολος τρόπος να το κάνεις είναι να βουτήξεις ένα βαμβακάκι σε ασετόν και να το τυλίξεις γύρω από το νύχι και στη συνέχεια να το τυλίξεις με αλουμινόχαρτο.  Περίμενε λίγα λεπτά και θα δεις πως θα φύγει το επίμονο γκλίτερ.

Έξτρα τιπ:

Μην αποθηκεύεις τα βερνίκια σου στο μπάνιο. Αν τα αποθηκεύσεις σε ένα περιβάλλον του οποίου η θερμοκρασία αλλάζει διαρκώς τότε δεν αποκλείεται το βερνίκι σου να χαλάσει γρηγορότερα το οποίο μπορεί να σημαίνει πως την ώρα που απλώνεις το βερνίκι σου “τρέχει” περισσότερο και δεν στέκεται στα νύχια σου.  Ακόμη το βερνίκι που έχει αλλάξει με τον τρόπο αυτό λόγω της θερμοκρασίας δεν αποκλείεται να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να στεγνώσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το αποθηκεύσεις σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.

Μην λιμάρεις τα νύχια σου μπρος και πίσω:

Ένα από τα σημαντικότερα μυστικά για να πετύχει το μανικιούρ στο σπίτι είναι χωρίς αμφιβολία το να τα λιμάρεις σωστά έτσι ώστε να μην έχεις σπασμένες άκρες και να μην δεις το χρώμα σου να ξεφλουδίζει. Προσπάθησε να λιμάρεις τα νύχια σου προς μια κατεύθυνση και θα δεις πως δεν θα χαλάσουν τόσο γρήγορα στις άκρες.

Μην ξεχνάς το βερνίκι βάσης:

Το βερνίκι βάσης δεν είναι σούπερ μόνο γιατί δυναμώνει τα νύχια σου αλλά και για τον λόγο πως κάνει το βερνίκι σου να κρατήσει περισσότερο. Απλά άπλωσέ το σε καθαρά και στεγνά νύχια και άφησέ το να στεγνώσει καλά.

πηγή: www.womenonly.gr