Η Δούκισσα Νομικού στην καλύτερη φάση της ζωής της… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ!!

έγκυος στον τρίτο μήνα

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της Δούκισσας Νομικού, είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, που τον Ιούνιο παντρεύτηκε στη Μύκονο, τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και όλα για εκείνη αρχίζουν ν’ αποκτούν νέο νόημα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το αποκλειστικό θέμα, του περιοδικού Hello! διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Δούκισσα, είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις της πόσο πολύ ήθελε ν’ αποκτήσει παιδιά σε σχετικά μικρή ηλικία και να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, σαν αυτή που ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Ο γάμος τους ήταν από τους πιο λαμπερούς της χρονιάς και τα είχε όλα. Την υπέροχη νύφη, λαμπερούς καλεσμένους, συγκίνηση και ανεβασμένη διάθεση μέχρι τις πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με το περιοδικό, τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι εμφανή, ωστόσο η ίδια τον τελευταίο καιρό, προτιμά να δημοσιεύει μόνο selfies στα social media, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την φουσκωμένη κοιλιά της. Στις πρόσφατες φωτογραφίες της όμως – αν και στις περισσότερες αμακιγιάριστη – είναι πιο λαμπερή από ποτέ και το ήρεμο βλέμμα της, δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Μάλιστα πρόκειται να κάνει και νέο βήμα στην τηλεοπτική της καριέρα, αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά αναπτύχθηκε το ειδύλλιο τους, με τους δύο τους να είναι αχώριστοι! Μάλιστα για εμάς, όλα ξεκίνησαν με μια φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον αγαπημένο της η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2015, γράφοντας: Yeap, in love!

Η πρόταση γάμου έγινε λίγο μετά από τα περασμένα Χριστούγεννα, στις διακοπές τους στις εξωτικές Μαλβίδες, όταν ο Δημήτρης έκανε την μεγάλη ερώτηση στην Δούκισσα και εκείνη, φυσικά, είπε το πολυπόθητο “ναι”. Το αγαπημένο ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του, λίγους μήνες μετά, στο Νησί των Ανέμων, παρουσία της οικογένειάς του και των καλών του φίλων. Σε λίγους μήνες, η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί κρατώντας στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

πηγή: www.tlife.gr