Παγωτάκι τρέλλα..1Χ3 με μόνο 3 υλικά.. θα το λατρέψετε!!

Για να ξέρουμε τι τρώμε και τι δίνουμε στα παιδάκια μας!!!!

Υλικά

1 κουτί γάλα εβαπορέ

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

1 κουτί σαντιγί Μorfat (σε μεταλλικό κουτάκι)

……….  2 βανίλιες.

Πως το παρασκευάζουμε

Βάζουμε τα 3 υλικά (τα δύο γάλατα και την σαντιγί) στο ψυγείο μας να παγώσουν.

Κατόπιν κτυπάμε και τα τρία υλικά μαζί με το μιξεράκι μας.

Ρίχνουμε τις 2 βανίλιες μέσα στο μείγμα και τις ανακατεύουμε … (με ελαφρύ κτύπημα)

Βάζουμε το υλικό στην κατάψυξη του ψυγείου μας.

Μετά από 1½ περίπου ώρα το βγάζουμε από την κατάψυξη και το κτυπάμε ξανά.

Επαναλαμβάνουμε αυτή την κίνηση (δηλαδή το κτύπημα του υλικού) για 2 φορές ακόμη (αυτό γίνεται για να μη πιάσει κρυσταλλάκια μέσα) και κατόπιν το αφήνουμε στην κατάψυξη….

Το φανταστικό και πανεύκολο παγωτούλι μας είναι έτοιμο!!

Στο παγωτάκι μας – ανάλογα το γούστο μας- μπορούμε να ρίξουμε απ’ επάνω σιρόπι σοκολάτας, καραμέλας, βύσσινο.. ή οποιαδήποτε άλλη γεύση από σιρόπι μας αρέσει.

[box type=”note” ] Μερικές ακόμη ιδέες.. μπορούμε στο παγωτό αυτό να βάλουμε μικρά κομματάκια σοκολάτας (πικρής ή γάλακτος ανάλογα το γούστο μας) και να το κάνουμε τύπου “στρατσιατέλα” ή να βάλουμε μέσα φιστική καραμελωμένο, αμύγδαλο καραμελωμένο και φρουτάκια γλασέ (σε μικρά κυβάκια) … για να το κάνουμε τύπου “παρφέ”. [/box]

 

 

 

 

 

 

gossip_angel