Πανεύκολο tip για να κάνετε το ψωμί σας “της ώρας”!!

Δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός όταν διαπιστώνετε πως έχει μπαγιατέψει το ψωμί σας. Υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο με το οποίο θα μπορέσετε να το κάνετε και πάλι ολόφρεσκο.

Το μόνο υλικό που θα χρειαστείτε είναι μια βρεγμένη πετσέτα.

Ξεκινήστε προθερμαίνοντας τον φούρνο σας στους 120 βαθμούς Κελσίου.

Για να κάνετε και πάλι φρέσκο το ψωμί σας βάλτε το στο φούρνο τυλιγμένο με μια νωπή πετσέτα.

Μόλις ο φούρνος σας είναι έτοιμος πάρτε το μπαγιάτικο ψωμί σας και τυλίξτε το με την βρεγμένη πετσέτα. Δεν θέλετε η πετσέτα σας να στάζει. Θέλετε απλά να είναι βρεγμένη καλά.

Βάλτε το τυλιγμένο με την πετσέτα ψωμί σας στο φούρνο και αφήστε το για 10 λεπτά. Το ψωμί σας έχει γίνει και πάλι φρέσκο. Η βρεγμένη πετσέτα βοηθάει το ψωμί να αποκτήσει την υγρασία που χρειάζεται για να μαλακώσει.

πηγή: spirossoulis.com