Πες μου τι αυτοκίνητο σ’αρέσει να σου πω την προσωπικότητά σου!! (φωτογραφίες)

Δεν είναι ψέμα ότι από το είδος αυτοκινήτου που έχει κάποιος μπορείς να καταλάβεις την προσωπικότητά του.

Αν το πάρουμε από την αρχή, ο Fred Flintstone ως απλός εργάτης, είχε ένα ευρύχωρο αμάξι για την οικογένειά του και χώρο πίσω για το …κατοικίδιό του. Ενώ το αφεντικό του, ο Slate, είχε ένα πολυτελέστατο,σπορ αυτοκίνητο .

Το ίδιο συμβαίνει και στην ταινία ‘Batman’ με το διάσημο ‘Batmobile’. Έπρεπε το αυτοκίνητο του Batman να είναι γρήγορο, σκούρο και πολυ δυνατό. Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί τον Batman να οδηγάει ένα Honda Civic του 1990; Δεν νομίζω!

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο είδος του αυτοκινήτου που μπορεί κάποιος να αγοράσει. Οικογενειακό, σπορ, διθέσιο, τροχόσπιτο, φορτηγάκι… Εδώ θα δούμε τα είδη αυτοκινήτων που σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική αλλα και τους χαρακτήρες που τα αγόρασαν !

10. Coupe: νεότεροι οδηγοί

Coupe

Το Coupe είναι μία λύση για αυτούς που δεν μπορούν να έχουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Είναι αρκετά κομψό, οικονομικό και προκαλεί τα βλέμματα. Οι περισσότερες αγορές έγιναν από νέους που μόλις πήρανε το δίπλωμα οδήγησής τους.

 

9. Full-Size φορτηγάκι: Για εργαζόμενους σε αγροτικές εργασίες

fortigaki

Κι όμως, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, το 9ο σε πωλήσεις αυτοκίνητο είναι το ημιφορτηγάκι. Και αυτό το αυτοκίνητο, επίσης χαρακτηρίζει τον οδηγό του. Είναι δυνατό, αντέχει σε δύσκολες συνθήκες και αρκετά χρήσιμο.

 

8. Muscle Car: Το αυτοκίνητο των νέων που εργάζονται

Muscle Car

Αυτό το αυτοκίνητο εμπνέει δυναμισμό και ταχύτητα. Ο νέος με ένα Coupe θα δώσει την εντύπωση ενός νέου με ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ ένας νέος με Muscle Car, δίνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που αν χρειαστεί θα σώσει τον κόσμο από τους εισβολείς.

 

7. Station Wagon: Για τους ήρωες της καθημερινότητας

Station Wagon

Το Station Wagon είναι ένα αυτοκίνητο που δείχνει ότι ο οδηγός του δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα υλικά αγαθά. Πρακτικός οδηγός, οικογενειάρχης, που δουλεύει σκληρά σε περισσότερες από 2 δουλειές για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

 

6. Minivan: Ήπιοι χαρακτήρες

Minivan

Ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου που οδηγάει Honda Odyssey είναι ήπιος και φιλικός. Του αρέσουν οι συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια και προτιμάει να περνάει απαρατήρητος.

 

5. Πολυτελή: Για τους λάτρεις της διασκέδασης

luxury

 

4. Compact: Κομψό και οικογενειακό

Compact

Αυτοκίνητα για ευτυχισμένες οικογένειες. Ιδανικό για βόλτες, για ψώνια και για όλες τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Όμορφο και κομψό.

 

 

3. SUV: Δυναμικοί και επιβλητικοί χαρακτήρες

SUV

Τι χαρακτήρας είναι άραγε κάποιος που οδηγάει ένα Jeep Grand Cherokee; Σίγουρα δυναμικός, πολυάσχολος  και ενδιαφέρεται για την γνώμην των άλλων.

 

2. Crossover: Για αναποφάσιστους

CrossoverΌταν κάποιος είναι αναπόφασιστος και δεν ξέρει τι είδους αμάξι θέλει, αγοράζει ένα αμάξι που είναι λίγο από όλα. Λίγο SUV, λίγο οικογενειακό, λίγο compact και γενικά λίγο απ’όλα. Ένα τέτοιο αμάξι είναι και αυτό που έχουμε στην 2η θέση. Οπότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με έναν αναποφάσιστο χαρακτήρα που τα θέλει όλα!!!

 

 

1. Sedan: Για αυτούς που ξέρους τι θέλουν

Sedan

To Sedan στην πρώτη θέση!!!

Είτε είναι Toyota Camry, Ford Fusion είτε Volkswagen Passat, τo sedan είναι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων στατιστικά. Είναι βολικό, μπορεί να γίνει πολυτελέστατο και γενικά τα έχει όλα!

πηγή