Ποιο μωράκι είναι αυτό; Σήμερα πασίγνωστος ηθοποιός και περιζήτητος εργένης.

Είναι από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Κατάφερε να ξεχωρίσει από νωρίς ενώ οι κινηματογραφικές του επιλογές τον έχουν δικαιώσει έως σήμερα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Οι γονείς του γνωρίστηκαν όταν φοιτούσαν στο κολέγιο. Χώρισαν ένα χρόνο μετά τη γέννησή του και έζησε τον περισσότερο καιρό με τη μητέρα του.

Στην φωτό τον βλέπετε σε ευτυχισμένες στιγμές με τους γονείς του το 1976.  Είναι μόλις δύο ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του με τηλεοπτικές διαφημίσεις πριν συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές όπως Santa Barbara και Growing Pains στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Πήρε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο Romeo + Juliet το 1996 και έγινε παγκοσμίως γνωστός με τη συμμετοχή του στην ταινία Τιτανικός (Titanic) σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Κάμερον, τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών μέχρι το 2010.

Ο Leonardo DiCaprio, έχει κερδίσει πολλά βραβεία όχι όμως και το Οσκαρ, παρότι υπήρξε υποψήφιος έξι φορές. Φέτος είναι- και πάλι- φαβορί για το Οσκαρ Α΄ανδρικού ρολου για ταινία Revenant.

Όσο για την προσωπική του ζωή; Αναρίθμητες ξανθιές πέρασαν από το πλευρό του: Kirsten Zang, η Bijou Phillips, Amber Valletta, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rorhbach.

leonardo dicaprio e 660

Όμως ο Leo εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερος και ωραίος…

leonardo

πηγή