Ρουβάς – Ζυγούλη: Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι με παρανυφάκια τα παιδιά τους!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να γιορτάσουν τη σχέση τους με ένα γάμο! Μια γιορτή θα είναι το μυστήριο που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και θα ενώσει το ζευγάρι με τα ιερά δεσμά. Στη συνείδηση του κόσμου αλλά και στην καθημερινότητά τους είναι άλλωστε ήδη παντρεμένοι!

Οι προετοιμασίες για το ευτυχές γεγονός έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά. Ο πυρετός τους θα αρχίσει όταν ο Σάκης Ρουβάς ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του εκκρεμότητες και θα πλησιάζει η μεγάλη στιγμή.

Κάτια Ζυγούλη ωστόσο είναι από τώρα κατασταλαγμένηστο ότι θα φορέσει νυφικό από Έλληνα σχεδιαστή. Η αγάπη της για την ελληνική μόδα και τους Έλληνες δημιουργούς είναι γνωστή και μη εξαιρετέα και η συμβολή της στην ανάδειξή τους.

Άλλο ένα στοιχείο που το λαμπερό ζευγάρι γνωρίζει από τώρα είναι ότι παρανυφάκια θα είναι τα παιδιά! Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Ρουβάς junior. Τα 4 παιδιά τους και η γλυκιά πίεση που τους ασκούν είναι και ο λόγος που αποφάσισαν το 13ο έτος της σχέσης τους να είναι και το τυχερό.

  • Τα 4 παιδιά τους

Τα παιδιά είναι ο πιο ουσιαστικός αλλά όχι ο μόνος λόγος που έφερε τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη πιο κοντά στον γάμο! Έχουν δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια αλλά τα μικρότερα μέλη της “απαιτούν” η μαμά και ο μπαμπάς να παντρευτούν!

  • Η επαναλαμβανόμενη πρόταση γάμου

Κάτι που έτσι κι αλλιώς είχαν και οι δύο στα σχέδιά τους. Ποτέ δεν αρνήθηκαν ότι ήθελαν να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Ο Σάκης Ρουβάς φρόντισε να το γνωστοποιήσει στην Κάτια Ζυγούλη με πολλαπλές προτάσεις γάμου. Τι κι αν εκείνη δήλωνε ότι είναι ήδη παντρεμένοι και οι ψυχές τους είναι ένα και το αυτό!

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο της κάνω πρόταση γάμου. Είχαμε πει, όμως, να αφήσουμε και κάτι για μετά. Θα ήταν πολύ ωραίο τα παιδιά μας να είναι παρανυφάκια στο γάμο μας και να είναι σε ηλικία που θα μπορούν να βιώσουν τη στιγμή”, είχε δηλώσει ο Σάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, τον Οκτώβριο του 2014.

“Μετά από τόσα χρόνια που είμαι με την Κάτια και πριν αποκτήσουμε παιδιά ακόμα, αισθανόμουν ότι έχω βρει τον άνθρωπο με τον οποίο μπορώ να ζήσω. Μου δημιουργεί ένα αίσθημα ελευθερίας το ότι είμαι μαζί της. Της έχω κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου. Κάθε φορά που της κάνω… που της έκανα μάλλον γιατί έχει δεχθεί πλέον και θα γίνει κάποια στιγμή σύντομα, μου έλεγε όχι! Αλλά θέλω να μου την ξανακάνεις την πρόταση. Πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα. Ψυχικά και συναισθηματικά ίσως. Μένει να το δούμε”, είχε πει, τον Απρίλιο του 2015, στην Real Life και τον Γιώργο Λιάνη.

  • Ο τρόπος που ο Σάκης μιλάει για εκείνη

Με την Κάτια ζούμε μαζί, επικοινωνούμε ουσιαστικά και κατανοούμε τις δικές μας ανάγκες και των παιδιών μας. Προχωράμε μαζί, συμβαδίζουμε, είμαστε συνοδοιπόροι ζωής”, δήλωσε τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Down Town Κύπρου.

Με την Κάτια έχουμε αναπτύξει μία σχέση αγάπης, ισορροπίας και ειλικρίνειας που με το πέρασμα του χρόνου δυναμώνει, γιατί και το θέλουμε και το επιδιώκουμε και μαζί αντιμετωπίζουμε από τις πιο καθημερινές μέχρι τις πιο απαιτητικές προκλήσεις της κοινής πορείας”, συνέχισε στην ίδια συνέντευξη.

  • Ο τρόπος που η Κάτια μιλάει για εκείνον

Σίγουρα γνωρίζοντας τον Σάκη καλύτερα, πέρα από αυτό που έβλεπα σαν εικόνα, κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θα υπάρξει εξέλιξη γενικότερα. Και σε προσωπικό επίπεδο και επαγγελματικά και συναισθηματικά υπάρχει πάντα δουλειά να γίνει και στόχοι να υλοποιηθούν. Από όλες τις απόψεις. Οπότε δεν ήταν κάτι που πήρα αψήφιστα, την ενέργεια αυτή του Σάκη. Στην πρώτη μας περίοδο, το κατάλαβα. Δεν ήξερα αν θα ζήσω ή αν θα κάνω οικογένεια μαζί του αλλά σίγουρα κατάλαβα ότι ο Σάκης θα είναι μεγάλο σχολείο. Και είναι”, έχει δηλώσει η Κάτια στο TLIFE τον Απρίλιο του 2015.

Ο Σάκης είναι δίπλα μου σε όλα, όση δουλειά και να έχει. Την θαυμάζω αυτήν την ανεξάντλητη ενέργεια και αντοχή”, τόνισε στο περιοδικό People τον Ιούνιο του 2016.

  • Ο τρόπος που μιλούν ο ένας για τον άλλο όταν είναι μαζί

Στο πάρτι των 44ων γενεθλίων του Σάκη οι δυο τους μίλησαν για τα παιδιά, τη σχέση και τον γάμο τους. Τον Ιανουάριο του 2016 το ζευγάρι έκανε δηλώσεις στις κάμερες επιβεβαιώνοντας ότι αυτός ο έρωτας δεν είναι τυχαίος!

  • Η μοιραία γνωριμία

Ακόμα και ο τρόπος που γνωρίστηκαν ήταν ενδεικτικός αυτού που θα ακολουθούσε. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2003, όταν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πρωταγωνίστησαν σε μια διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητού τηλεφώνου.

Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσω! Με βασάνισε! Και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια”, δήλωσε ο Σάκης, τον Ιούνιο του 2012, αναφερόμενος στο περιβόητο διαφημιστικό που τους έφερε “κοντά”.

Πριν με γνωρίσει ο Σάκης ήμουν η γυναίκα των ονείρων του και εξακολουθεί -πιστεύω- να με βλέπει έτσι. Το χαστούκι μάς έφερε πολύ κοντά, αλλά είχαμε συναντηθεί σε μια άλλη εκδήλωση και κοιταχτήκαμε. Δεν τον θεώρησα πολύ νόστιμο. Απλά ένα ωραίο αγόρι με διεκδίκησε πολύ, το πάλεψε πολύ και με κέρδισε“, είπε η Κάτια τον Μαίο του 2015.

Η σχέση τους όμως εξελίχθηκε όμορφα και εύκολα. Την επιβεβαιώσε ο Σάκης με ένα λιτό “Ναι, με την Κάτια είμαστε μαζί” μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

  • Η (προσωπική και η κοινή) εξέλιξη

Μέσα από αυτή τη σχέση ήρθε και για τους δύο η εξέλιξη και η ωριμότητα. Ο ένας μέσα από τον άλλον αλλά καιγιατονάλλον. Μεγάλωσαν, άλλαξαν και ταίριαξαν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους. Οι δυο τους έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι ο ένας του άλλου λειτουργώντας όμως ταυτόχρονα και ως μονάδα στα επαγγελματικά ζητήματα.

Βέβαια, η Κάτια επέλεξε μετά την δημιουργία οικογένειας να κάνει ένα βήμα πίσω και να αφοσιωθεί στα παιδιά θαυμάζοντας την ανοδική πορεία του Σάκη.

  • Το κράτημα τον χεριών

Όσο σταρ όμως και να είναι ο Σάκης, όταν πρόκειται για την σύντροφό του, την μητέρα των παιδιών του και πλέον μέλλουσα σύζυγό του είναι πάντα ένας θνητός. Της κρατάει πάντα το χέρι στις δημόσιες εμφανίσεις τους, τις αφιερώνει τραγούδια σε κάθε ευκαιρία και δεν διστάζει να την φιλήσει ακόμα και δημόσια.

Ο τρόπος που εκδηλώνουν την αγάπη τους είναι κοινός αλλά προσαρμοσμένος στην μοναδική προσωπικότητα του καθενός. Όπως και όλα τα άλλα που έχουν κοινά.
  • Οι κοινές αγάπες και οι κοινές αφετηρίες

Ο Σάκης και η Κάτια είναι δύο άνθρωπου που είχαν στο ξεκίνημά τους την ανάγκη να φύγουν για να εξελιχθούν. Εκείνος έφυγε από την Κέρκυρα κι εκείνη απο την Θεσσαλονίκη. Ο καθένας ακολουθώντας με πείσμα και “τσαμπουκά” το όνειρό του. Και τα όνειρα αυτά ενώθηκαν και μπλέχτηκαν.

Στην πορεία ακολούθησαν κάποια κοινά επαγγελματικά βήματα. Την παρουσίαση, την υποκριτική, τη μόδα… Διατήρησαν την αγάπη τους για τα περισσότερα, απλά την πέρασαν σε άλλο επίπεδο που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά σαν ζευγάρι.

  • Το happy end

Και μπορεί επαγγελματικά να μην μας νοιάζει ιδιαίτερα που δεν τους βλέπουμε να συνυπάρχουν αλλά μας νοιάζει να τους δούμε στα σκαλιά της εκκλησίας!

πηγή: www.freegossip.gr