Σήμερα Παρασκευή 06/05/2016 ελάτε ν’απολαύσουμε τον μεγάλο, διαχρονικό και ανεπανάληπτο καλλιτέχνη “Βασίλη Παπακωνσταντίνου”!!

Την Παρασκευή 6 Μαΐου Τραγουδάμε Βασίλη!  σε μία συναυλία με δωρεάν είσοδο, με την προσφορά τροφίμων που θα διατεθούν στην κοινωνική κουζίνα “ο άλλος άνθρωπος” του Κώστα Πολυχρονόπουλου!!

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 06/05/2016 στο Μοσχάτο στο level69 (Σολωμού 69) παρουσία πολλών φίλων και καλλιτεχνών!

Βράδυ Παρασκευής λοιπόν και έχω “ανάγκη να σε δω”, κατά τις 22.00 “θα ‘ρθω να σε βρω”. Θα ναι “ο Λιόντας ο ληστής” με τον “Τσε”, “ο κουρσάρος” με τον “Γουίλυ”, που με το “μαχαίρι” τούτο εδώ θα μας ταξιδέψει “στο λιμάνι του Άμστερνταμ” ή στο “Πόρτο Ρίκο” . Σίγουρα θα θυμηθούμε κάποιες “χαμένες αγάπες”, και όταν δεν θα “έχω άλλη υπομονή”, θα ταξιδέψουμε με “ένα καράβι, παλιό σαπιοκάραβο” το πάρτη αρχίζει!

Στο live θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς καλλιτέχνες όπως η “Άνθια Κωνσταντινίδου” με την μπάντα της, η “Σοφία Ταφ” με την μπάντα της, ο “Περικλής Λορίδας” & οι “Εραστές του Ονείρου”, καθώς και ο Μάκης Ρουμ από το fan club, ενώ θα προβάλλονται βίντεο από το fan club από συναυλίες και από τις δράσεις του, στο video wall του μαγαζιού.

H είσοδος είναι δωρεάν, με τρόφιμα μακράς διαρκείας (Μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, καφές, ποτήρια πλαστικά μιας χρήσης, πλαστικά μαχαιροπίρουνα, σκεύη φαγητού μιας χρήσης) τα οποία θα διατεθούν στην κοινωνική κουζίνα “ο άλλος άνθρωπος” του Κώστα Πολυχρονόπουλου, γιατί εκτός από fan του αγαπημένου καλλιτέχνη, “οι ψυχές και οι αγάπες” είναι και fan όλων των “άλλων ανθρώπων” που μάχονται ενάντια στην λαίλαπα των ημερών μας!

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του επίσημου fan club του Βασίλη Παπακωνσταντίνου “οι ψυχές και οι αγάπες”..

https://www.facebook.com/psixeskaiagapes/

level69 (Σολωμού 69, Μοσχάτο)
τηλ. 2104826969
Έναρξη 22:00
Είσοδος ελεύθερη, με τρόφιμα

πηγή