Στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας…..το Santa Claus Kingdom… και ονειρεμένα Χριστούγεννα για όλα τα παιδιά!!

Το Santa Claus Kingdom, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, άνοιξε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και έως τις 6 Ιανουαρίου μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, στα πιο Μαγικά Χριστούγεννα της Αθήνας!


Σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά – πολλά παιχνίδια, – πάνω από 40 παιχνίδια (!) – αλλά και δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, Μάγους και απίθανα μαγικά κόλπα, face painting.

Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος, που δεν θα ξεφύγει από το budget τους.

Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για πέμπτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Χτίσαμε τα ωραιότερα κάστρα, στήσαμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, σμιλέψαμε τo πιο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στολίσαμε το πιο ζεστό σπίτι του Αϊ-Βασίλη, για να τον υποδεχθούμε…!

πηγή: www.govastileto.gr