Σύμφωνα με το MTV.. 15 από τα καλύτερα τραγούδια του 2015!! (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς ακούσαμε πολλά τραγούδια, που προκάλεσαν ξεχωριστή αίσθηση στο κοινό. Άλλα ακούσαμε πιο ευχάριστα και άλλα λιγότερο. Το MTVγια άλλη μία χρονιά ξεχώρισε τα 15 πιο δημοφιλή εξ αυτών. Όπως είναι εύκολα κατανοητό μιλάμε ως επί το πλείστον για ξένα ποπ τραγούδια, που έπαιξαν και σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Δείτε και ακούστε τα 15 καλύτερα τραγούδια ..

15) “Uptown Funk” – Mark Ronson feat. Bruno Mars

Ο Bruno Mars όπως φαίνεται έχει το άγγιγμα του Μίδα και κατάφερε να κάνει μία ακόμη επιτυχία.

14) “I Know There’s Gonna Be (Good Times)” – Jamie XX feat. Young Thug and Popcaan

Ο Jamie xx φαίνεται ως έχει βρει χρυσή φόρμουλα για να φτιάχνει επιτυχίες και όλοι οι fans ελπίζουν να το συνεχίσει. Ο Βρετανός παραγωγός δημιούργησε ένα ακόμα hit και μας εξέπληξε.

 13) “Want To Want Me” – Jason DeruloΟι γυναίκες τον αγαπούν για τους προφανείς λόγους και ο Jason Derulο έβγαλε ένα ακόμη single που έκανε σημαντική αίσθηση.

12) “Where Are Ü Now” – Jack Ü feat. Justin BieberΗ «πινελιές» των Jack U και Skrillex με τα φωνητικά του Justin Bieber (όσο αντιπαθητικός κι αν είναι) δημιούργησαν μία μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα στο Αμερικάνικο κοινό. Δυναμικό και χορευτικό hit.

 11) “Here” – Alessia CaraΗ Καναδή δημιουργός και ερμηνεύτρια μάγεψε με τη φωνή της σε ένα κομμάτι που θύμισε πολύ τη μουσική του «Mad about you». Οι στίχοι είναι ιδιαίτερα προσωπικοί, ενώ πολλοί την παρομοιάζουν με την Amy Winehouse.

10) “See You Again” – Wiz Khalifa feat. Charlie Puth

Το τραγούδι που συνόδευσε το άτυπο αφιέρωμα στον Paul Walker, στο τέλος του Fast 7 άγγιξε πολύ κόσμο. Η φωνή του Wiz Khalifa συνόδευσε άψογα ένα ιδιαίτερα αισθαντικό κομμάτι.

9) “What Do You Mean?” – Justin Bieber

Η φετινή επιτυχία του Justin Bieber. Ναι, μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος πολλών, ωστόσο το φανατικό του κοινό, ανέβασε το συγκεκριμένο τραγούδι ιδιαίτερα ψηλά στις προτιμήσεις. Ένα ωραίο καλοκαιρινό τραγούδι…

8) “Lean On” – Major Lazer feat. MØ & DJ Snake

Σίγουρα το ακούσατε αμέτρητες φορές στα ραδιόφωνα αυτό το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

7) “Bad Blood” – Taylor Swift feat. Kendrick Lamar

Πώς θα ήταν δυνατό να λείπει από τη συγκεκριμένη λίστα μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες; Το ντουέτο της με τον Kendrick Lamar, είναι εξαιρετικό και η συγκεκριμένη επιτυχία, της χάρισε μία ακόμη δυναμική χρονιά.

6) “Trap Queen” – Fetty Wap

Στην Αμερική έγινε ένα ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία με πολλά παιδιά να το επιλέγουν για το καραόκε τους. Ένα ιδιαίτερο ραπ τραγούδι που μιλάει για θέματα που δεν περιμέναμε να έχουν τόσο ιδιαίτερη απήχηση.

5) “hut Up And Dance” – Walk The Moon

Ο Ed Sheeran το χαρακτήρισε ως το τραγούδι του καλοκαιριού. Ένα ιδιαίτερα χορευτικό τραγούδι -όπως μαρτυρά και ο τίτλος- το οποίο κέρδισε το κοινό.

4) “Alright” – Kendrick Lamar

Ο τραγουδιστής εμπνεύστηκε το τραγούδι του, από ένα ταξίδι στην Αφρική. Χαρακτηρίστηκε ως ένας ύμνος για διαδηλώσεις και σύμβολο αισιοδοξίας με όσες τραγωδίες έζησε ΚΑΙ φέτος η χώρα.

3) “Can’t Feel My Face” – The Weeknd

Η μεγάλη επιτυχία των τελευταίων μηνών που δεν έχει σταματήσει να παίζεται σε ραδιόφωνα, διαφημίσεις και εκπομπές. Η εμφάνιση του Weeeknd στην επίδειξη τηςVictoria’s Secret, ήρθε για να επισφραγίσει τη μεγάλη επιτυχία του.

2) “Hello” – Adele

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το τραγούδι;

1) “Hotline Bling” – Drake

O Drake επανήλθε δυναμικά. Τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο κλιπ έχουν προκαλέσει σημαντική αίσθηση λαμβάνοντας πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά.