Τα καλσόν που θ’ αγκαλιάσουν και θ’ ομορφύνουν φέτος τα πόδια μας (μόδα του 2017)

Το Dark Romance, το Urban Street και το Glitter είναι τα τρία μεγάλα trends της χειμωνιάτικης συλλογής των Calzedonia που επιβεβαιώνουν την επιστροφή των καλσόν στις πιο cool γκαρνταρόμπες ως must have αξεσουάρ που συμπληρώνει κάθε look.

Dark Romance: επιστροφή στο κλασσικό μαύρο, με την μορφή διαφανειών και τουλιού, συνδυασμένα με στρας, ζωγραφικά εφέ, και δίχτυ. Κυριαρχούν τα διάτρητα σχέδια και η δαντέλα, το ανάγλυφο βελούδο, τα πουά, τα αστέρια καθώς και τα υφαντά μοτίβα, οι φιόγκοι και οι λεπτομέρειες από βελούδο. Τα νέα leggings διαθέτουν απλίκες με στρας ή γοητευτικές αντιθέσεις βελούδου με glitter. Το δέρμα σε αποχρώσεις του καφέ και του μπορντό αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας μαζί με τα κολάν φτιαγμένα 100% από τούλι.

Urban Street: Επικρατούν τα παιχνιδιάρικα κομμάτια με υπόγειο χιούμορ καθώς και κάποια πιο τολμηρά σχέδια, αλλά και girly prints, μεγάλες V ρίγες και longuette καλσόν που αποτελούν το τελευταίο αστικό style trend! Tα αστέρια πρωταγωνιστούν στα STAR καλσόν και αναμένονται να γίνουν τα must-have της σεζόν. Τα leggings διαθέτουν τυπώματα, fun lettering και arty κεντήματα.


Glitter: Το glitter βρίσκεται παντού και σας ακολουθεί όλη την ημέρα χαρίζοντας σας trendy looks. Πέρα από τα glitter καλσόν, θα βρείτε και πιο αθλητικά, street style σχέδια από βισκόζη. Και σε αυτήν την κατηγορία επικρατεί το χρώμα του κόκκινου κρασιού ή αλλιώς burgundy, που θα αποτελέσει μεγάλο trend και για αυτόν τον Χειμώνα.