Τελευταίες απόκριες…. που θα διασκεδάσεις το τριήμερο.. στην Αθήνα!!!

Ηπόλη ντύνεται καρναβαλικά και μας περιμένει για ατέλειωτο ξεφάντωμα με γνωστές και αγαπημένες μπάντες και πάρτι με ξεχωριστές θεματικές! Βρείτε την πιο ευφάνταστη και πρωτότυπη στολή, φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και ετοιμαστείτε να κουνηθείτε στους ρυθμούς του Βασιλιά Καρνάβαλου!

Οι πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές προτάσεις της πόλης βρίσκονται παρακάτω:

– Οι Μπλε για ένα αποκριάτικο live στο Κύτταρο!

Κύτταρο, Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα
17/02/2018 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00
Εισιτήρια: 10€
www.kyttarolive.gr

Η μπάντα με τον δικό της χαρακτηριστικό ήχο και τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις κάνει στάση στην Αθήνα, στο Κύτταρο, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου για ένα μοναδικό ζωντανό «Μπλε» πανδαιμόνιο στην καρδιά των Αποκριών!

Με τραγούδια από το τελευταίο album τους με τίτλο .20 και τις δικές τους αγαπημένες επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας από το 1996 έως και σήμερα στις αποσκευές τους, θα μας χάρίσουν μια αξέχαστη βραδιά…. ‘

– Διήμερο Carnival Party στο Gazarte!

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
17/2 THE SWINGIN’ CATS + DJ’s – Dress Code: Gymnastics in the 90’s
18/2 THE JAGUAR BOMBS + DJ’s – Dress Code: Welcome to the jungle
Είσοδος ελεύθερη
Τηλ.: 210 3460347 | http://gazarte.gr/

Και φέτος τις απόκριες δίνουμε ραντεβού στο gazarte για τα πιο αξεπέραστα μασκέ party, με The Swingin’ Cats το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και The Jaguar Boms την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου!

Είσαι fit τύπος; Tότε σίγουρα γνωρίζεις την Jane Fonda… Όχι; Σε κάθε περίπτωση προλαβαίνεις να κάνεις προθέρμανση ως το Σάββατο 17/2 για να σε θαυμάσουμε για τη δεξιοτεχνία με την οποία θα «γυμνάσεις» το κορμί σου είτε με κλασικές κινήσεις γυμναστικής είτε χορεύοντας. Oι The Swingin’ Catsαναλαμβάνουν τα ηνία της διασκέδασης.

Σου αρέσει να φοράς τα απολύτως απαραίτητα; Λατρεύεις τη φύση; Η αγαπημένη σου ταινία είναι ο Ταρζάν; Εάν σε όλα αυτά η απάντηση είναι ναι τότε το gazarte την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου είναι ο απόλυτος προορισμός για εσένα. Οι Jaguar Bombs welcome you to the jungle και υπόσχονται να… δονήσουν το κορμί μας με τις μουσικές τους. Άφησε το μαλλί σου να οργιάσει, φόρεσε κάτι δερμάτινο, κάτι λεοπάρ ή έστω ένα φύλλο συκής και έλα για ένα πρωτόγονο party!

– London Afrobeat Collective και Roots Evolution στο Gagarin

Gagarin, Λιοσίων 205, Αθήνα
17/02/2018
15 ευρώ προπωληση, 18 ταμείο
www.gagarin205.gr

Μετά από μια θριαβευτική πρώτη εμφάνιση στο Gagarin οι London Afrobeat Collective, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος αυτή τη φορά μαζί με τον Blend Mishkin και τους Roots Evolution για ένα double bill ιδανικό για χορό!

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, τελευταίο και πιο διονυσιακό τριήμερο της Αποκριάς (δηλαδή την πιο κατάλληλη στιγμή!), οι London Afrobeat Collectiveθα στήσουν στη σκηνή του Gagarin ένα ιδιότυπο και απολύτως σαγηνευτικό χωνευτήρι πολιτισμών και ήχων, και θα ανακατέψουν funk, jazz, με παλιομοδίτικη σόουλ, blues βγαλμένα μέσα από την ψυχή και αυτοσχεδιασμούς μιας full band που αποτελείται από αριστοτέχνες μουσικούς.

– Alice in Wonderland: με secret line up στο Steam!

Stream, Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι
18/02/2018
https://www.facebook.com/SteamAthens/

Το Steam Athens μας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ με θέμα Alice in Wonderland!

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα κοριτσάκι – η Αλίκη – έπεσε σε μια λαγουδότρυπα… 152 χρόνια μετά, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, θα ξαναβγεί στον κόσμο αυτό μέσα από τον μαγικό χώρο του Steam Athens, ο οποίος θα μετατραπεί στην απόλυτη μουσική Wonderland, με ένα δυναμικό secret line up!

Ετοιμάσου για ένα «φανταστικό» party, στο οποίο θα περιπλανηθείς σε ένα κόσμο έξω από την πραγματικότητα αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας! Ντύσου Αλίκη, Τρελο – καπελάς, Ντάμα Κούπα, Γάτα Τσεσάιρ, Λευκός Λαγός, Δούκισσα ή ό,τι άλλο θες και μέσα σε αυτό το «παράλογο» σκηνικό, ετοιμάσου να ξαναγίνεις παιδί!

– Trashformers Carnival 2018 στο Fuzz Live Music Club

Fuzz Club, Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
17/2/2018 – Πόρτες: 22:00
Με μπίρα/κρασί 10 ευρώ
Τηλ.: 21 0345 0817 | www.fuzzclub.gr

Και ναι.. οι TRASHFORMERS για το Σάββατο του καρναβαλιού κάνουν πάλι το ΜΠΑΜ με ένα μεγάλο υπερevent που θα κάνει το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο και το καρναβάλι της Βενετίας να σκάσουν από τη ζήλεια τους!

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club: Οι πιο καρναβαλικές μουσικές από 80΄s-90’s-00’s. Οπτικοακουστικό υλικό που γυαλίζει αμφιβληστροειδείς. Live Show που ταξιδεύει. Secret guests κομμένους και ραμένους στο θέμα. Και φυσικά… μασκέ…

– Αποκριά στο ΚΠΙΣΝ!

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Δέλτα Φαλήρου, Αθήνα
18 και19/02/2018
Είσοδος ελεύθερη
www.snfcc.org

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει την Αποκριά με ένα πρόγραμμα που κορυφώνεται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ενώ τηνΚαθαρά Δευτέρα, οι επισκέπτες θα γιορτάσουν τα Κούλουμα, με έθιμα από όλη την Ελλάδα.

Την Κυριακή της Αποκριάς (18/02) το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος κινείται σε ρυθμούς καρναβαλιού, από τις 11.00 μέχρι και τις 16.00 με DJ set, λατινοαμερικάνικους ήχους και ορχήστρες κρουστών. Το σήμα της έναρξης δίνει στο Ξέφωτο ο DJ Panama Cardoon, προσκαλώντας το κοινό να χορέψει και δίνοντας μια τροπική χροιά σε διαφορετικά είδη μουσικής, όπως World Electronic, Global Bass, Hip Hop και Breaks. Στη συνέχεια οι Malabi Tropical έρχονται από το Ισραήλ με κύρια όργανα το ακορντεόν, το charango, το σαξόφωνο, την κιθάρα κι ένα σετ τυμπάνων, και ανεβαίνουν στη σκηνή, συνδυάζοντας τις μελωδίες της Μέσης Ανατολής με τον δυναμικό ρυθμό των ήχων της Λατινικής Αμερικής, για ένα δυνατό μουσικό ταξίδι.

Επίσης, οι Βloco Swingueira επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ με ένα μουσικοχορευτικό show, όπου ποικίλοι τύποι κρουστών και εντυπωσιακές χορογραφίες συνθέτουν μια εορταστική οπτικοακουστική εμπειρία !

 

– Πάρτυ Μασκέ Βγαλμένο Απο Ταινίες στο Αλκυονίς

Αλκυονίς, Ιουλιανού 42-46, Πλ. Βικτωρίας
17/2/2018 – 22.00
Είσοδος ελεύθερη
Τηλ.: 210 8220008, 210 8220023

Ο Ιστορικός κινηματογράφος τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΣ New Star Art Cinema μας προσκαλεί στο αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο χώρο της Αλκυονίδας με θέμα ταινίες όλων των εποχών και με ιδιαίτερη αδυναμία στις ταινίες της δεκαετίας του ’60 και ειδικότερα στο έτος 1968, μία συγκλονιστική χρονιά, που άλλαξε τον κόσμο, και συμπίπτει και με τα γενέθλια του κινηματογράφου μας που κλείνει φέτος τα 50 του χρόνια.

Με μουσική και χορό στο φουαγιέ αλλά και προβολές στην αίθουσα του κινηματογράφου θα περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη χαρές και… εκπλήξεις!

– Carnival Masque Party στο Faust

Faust, Καλαμιώτου 11, Αθήνα
18/2/2018 – Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη
Τηλ.: 210 3234095 | www.faust.gr

Την Κυριακή 18/2 το FAUST Bar-Theatre-Arts σας προσκαλεί στο καθιερωμένο του Carnival Masque Party! Στα dexx ο αγαπημένος σας Christos Sougaris!

Όποιος έχει ξαναβρεθεί σ’ αυτό το πάρτυ…ξέρει! Οι υπόλοιποι ελάτε να μάθετε!

πηγή: www.culturenow.gr