Το ίντερνετ παραμιλάει: Ο Ορλάντο Μπλούμ κάνει μπάνιο ολόγυμνος με την Κέιτι Πέρι και γίνεται viral εν ριπή οφθαλμού!! (φωτογραφίες)

Οι φωτογραφίες διασημοτήτων από τις διακοπές τους είναι σίγουρη επιτυχία για όποιον τις δημοσιεύσει. Αν εν τω μεταξύ οι εικόνες δείχνουν κάποιο ζευγάρι, τότε το virality είναι ακόμη μεγαλύτερο. Η New York daily news μόλις συνδύασε και τους δύο παραπάνω παράγοντες με γυμνό και έχει κάνει το διαδίκτυο να ψάχνει φρενιτιωδώς για τις μη λογοκριμένες φωτογραφίες.
Orlando1
1041807_ξξξ
Katy-Perry-Orlando-Bloom-Vacation-Italy-August-2016 a
Katy-Perry-Orlando-Bloom-Vacation-Italy-August-2016
Πρωταγωνιστές του φωτορομάντσου οι ερωτευμένοι Oρλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι οι οποίοι κάνουν διακοπές στη Σαρδηνία. Την αποκαλυπτική ανατροπή εδώ κάνει ο ηθοποιός ο οποίος στην παραλία αποφάσισε να απαλλαγεί από το μαγιό του και να απολαύσει τον ήλιο ολόγυμνος. Αυτό που κάνει ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως στη συγκεκριμένη παραλία υπήρχε αρκετός ακόμη κόσμος και ήταν πολύ πιθανό να τον φωτογραφίσουν – κάτι που έγινε!
Orlando3
Orlando2
Orlando1
Orlando5
Orlando7
Orlando8
Orlando4
Μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευσή τους, οι φωτογραφίες έγιναν trending topic στα social media και μια μικρή λεπτομέρεια ήταν που πυροδότησε το χαμό. Η σκιά… Αν και η ΝΥDN είχε βάλει το γνωστό μαύρο στα επίμαχα, ο ήλιος πρόδωσε ένα μυστικό που τους είχε ξεφύγει(?)…
Orlando7
keys-to-viral-content
Πηγή: www.lifo.gr