Χυμός με αλόη βέρα: 9+1 πλεονεκτήματα για τον οργανισμό και την επιδερμίδα!

Γνωρίζουμε τα οφέλη του τζελ αλόης για τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι και ο χυμός αλόης είναι θαυματουργός και μπορεί να μας βοηθήσει από το να χάσουμε κιλά, μέχρι να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας και να χαρίσουμε λάμψη στην επιδερμίδα μας!

1. Ανακουφίζει από δυσκοιλιότητα: χαλαρώνει τα κοιλιακά τοιχώματα, ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα και διατηρεί τακτική κινητικότητα του εντέρου.
2. Αποτοξίνωση: είναι ιδανικός για αποτοξίνωση αφού είναι γεμάτος βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Η κατανάλωση του χυμού μπορεί λοιπόν να βοηθήσει το σώμα μας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
3. Βοηθά στο διαβήτη: στοιχεία επιστημονικών ερευνών υποστηρίζουν ότι ο χυμός αλόης μπορεί να μειώσει το σακχάρο στο αίμα.
4. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: τα φύλλα της αλόης έχουν μεγάλες ποσότητες σε αντιοξειδωτικά τα οποία καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύουν τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος.
5. Για λαμπερά μαλλιά: μποροεί να βοηθήσει στην τριχόπτωση σε συνδυασμό με το τζελ αλόης, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα για λαμπερά και δυνατά μαλλιά.
6. Μειώνει την ακμή: ελέγχει την ακμή και τα σπυράκια για να ηρεμήσει την φλεγμονή και να μειώσουν την δραστηριότητα των βακτηρίων στους πόρους.
7. Επουλώνει τις πληγές: μπορεί να ενισχύσει την επούλωση των πληγών, βελτιώνοντας την κυκλοφορία, περιορίζοντας την βακτηριακή δράση και προστατεύει τα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα.
8. Δρα ως σούπερ αντιγηραντικό: επιταχύνει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος και επηρεάζουν την παραγωγή κολλαγόνου, έτσι ώστε να βοηθά στη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας.
9. Συμβάλει στην απώλεια βάρους: λαμβάνοντας χυμό αλόης με μέτρο μπορεί να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα, βοηθώντας στην πέψη και την απώλεια βάρους.
10. Για καταπολέμηση της μόλυνσης: η αλόη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα από την αφαίρεση των τοξινών και τον περιορισμό της μικροβιακής δραστηριότητας στο σώμα.