Έξυπνα κόλπα για να βάλεις σε μία τάξη τα κοσμήματά σου!!

Το να διαθέτεις μια συλλογή κοσμημάτων, απόλυτα οργανωμένων και τακτοποιημένων, στα συρτάρια της ντουλάπας σου, στις περισσότερες από εμάς φαντάζει μακρινό όνειρο.
Κι όμως, αν τα κατάφερνες πόσο πιο γρήγορα και εύκολα θα μπορούσες να δημιουργήσεις εντυπωσιακά, κομψά και διαφορετικά look για την κάθε σου ημέρα.
Η τακτοποίηση των Bijoux είναι ένα βουνό, την κορυφή του οποίου όλες μας κάποια στιγμή πρέπει να κατακτήσουμε. Και σε αυτή τη περίπτωση (όπως και σε πολλές άλλες που έχουν να κάνουν με την οργάνωση της γκαρνταρόμπας ) η επίτευξη του στόχου θέλει τρόπο κι όχι κόπο.
Κι αν δεν είστε από εκείνες που γνωρίζουνε πολλά και ο νους τους κατεβάζει (ιδέες και λύσεις ) ευτυχώς από τη μια οι «νοικοκυρές» του διαδικτύου και από την άλλη Εμείς, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση.
Κάναμε λοιπόν μια μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε πέντε απλούς και ευρηματικούς τρόπους για να μπουν όλα τα μικροπράγματα στη θέση τους τώρα.

Η πλαστική εργαλειοθήκη

Θα τη βρείτε στην αγορά σε πολλές εκδοχές και σε πολλά μεγέθη.
Ανάλογα λοιπόν με τον αριθμό των κοσμημάτων σας μπορείτε να επιλέξετε και το μέγεθος που σας εξυπηρετεί. Οι μικρές θήκες στο εσωτερικό της θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε το κάθε κομμάτι της συλλογής σας.

Σωλήνας κρέμασης πετσέτας

Μπορείτε να τον βιδώσετε στο οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού. Χρησιμοποιήστε γάντζους κουζίνας και κρεμάστε τον κάθε γάντζο ξεχωριστά τα κολιέ σας. Έτσι θα μπορείτε εύκολα κάθε στιγμή να επιλέξετε το κολιέ που ταιριάζει με το σύνολο σας.

Χάρτινες θήκες αυγών.

Πρόκειται για μια πολύ απλή και ιδιαίτερα οικονομική λύση. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο εσωτερικό των συρταριών σας, διαμορφώνοντας έτσι έξυπνες διαχωριστικές γραμμές για τα κοσμήματα σας.

Παγοθήκες από σιλικόνη ή πλαστικό.

Είναι άλλη μια έξυπνη ιδέα για διαχωριστικό μικροκοσμημάτων στο εσωτερικό των συρταριών. Μάλιστα το ορθογώνιο σχήμα τους σας επιτρέπει να βάλετε τουλάχιστον δυο θήκες μέσα στο ίδιο συρτάρι.

Μεταλλική αλυσίδα

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο μια μεταλλική αλυσίδα μπορεί να προσφέρει τη τέλεια λύση οργάνωσης για τα σκουλαρίκια σας. Μπορείτε να την προμηθευτείτε με το μέτρο σε καταστήματα εργαλείων, να τη στερεώσετε σε δυο γάντζους στο εσωτερικό της ντουλάπας σας ή σε κάποιο τοίχο και από εκεί να κρεμάσετε τα σκουλαρίκια σας.

πηγή