Βάφεις τα νύχια μόνη σου; τότε διάβασε κάτι που σ’ενδιαφέρει.

Μπορεί να μην έχεις σταθερό χέρι αλλά το να ξοδεύεις σχεδόν κάθε εβδομάδα (ή πιο συχνά αν είσαι nail addict) χρήματα για το μανικιούρ σου είναι μια μικρή πολυτέλεια στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Αν πάλι, κάνεις τις οικονομίες σου και αφήνεσαι στα έμπειρα χέρια του ειδικού, σίγουρα θα σου έχει τύχει τη μέρα που θες να κάνεις μανικιούρ να μην υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού, οπότε καταλήγεις να βάφεις τα νύχια σου μόνη σου!

Σίγουρα, λοιπόν, θα έχεις παρατηρήσει πως ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα του diy μανικιούρ, είναι ότι με το βερνίκι εκτός από τα νύχια σου, πολλές φορές, μπορεί να λερώσεις και το δέρμα σου γύρω από αυτά με χρώμα.

Κι όμως, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, υπάρχει λύση και μάλιστα πιο εύκολη, οικονομική και γρήγορη απ’ ότι νομίζεις προκειμένου να πετύχεις ένα άψογο mani!

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι:

  • Το αγαπημένο σου βερνίκι νυχιών
  • Λίγη βαζελίνη
  • Μερικές μπατονέτες

Τι θα κάνεις;  
Πριν ακόμη ξεκινήσεις να βάφεις τα νύχια σου, σε καθαρά χέρια, χρησιμοποίησε μερικές μπατονέτες και αφού πρώτα τις βουτήξεις στη βαζελίνη, κάλυψε τα πετσάκια των νυχιών σου γύρω, γύρω. Απλά φρόντισε να μην απλωθεί η βαζελίνη πάνω στα νύχια σου. Στη συνέχεια βάψε τα νύχια σου, ως συνήθως και μόλις στεγνώσουν, σκούπισε με μεγάλη προσοχή τη βαζελίνη γύρω γύρω με μια χαρτοπετσέτα.

Η βαζελίνη εκτός του ότι θα δημιουργήσει ένα εμπόδιο ανάμεσα στο δέρμα και το βερνίκι, ενυδατώνει άψογα τα ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια σας.

Πηγή: www.queen.gr