Θέλεις να κάνεις τατουάζ; δες ποια είναι τα πιο sexy σημεία σε μια γυναίκα !!

Τα tattoo κάποτε ήταν ταμπού, στις μέρες μας, όμως θα έλεγε κανείς ότι αποτελούν πια μόδα. Πίσω από κάθε tatoo τις περισσότερες φορές υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο έγινε, ίσως ένας λόγος είναι η θέληση της αποτύπωσης ενός γεγονότος πάνω στο σώμα μας πέρα από την ύπαρξη του μέσα στον εγκέφαλο μας, για άλλους ίσως είναι μια τρέλα ζωής και τέλος για μερικούς ίσως είναι φιλοσοφία ζωής. Τα tattoo παλιότερα ήταν επί τον πλείστον γένους αρσενικού, τα τελευταία χρόνια όμως όλο και περισσότερες γυναίκες είναι αυτές που αποτυπώνουν πάνω τους κάποιο σχέδιο και αυτό γιατί ένα tattoo μας κάνει πιο sexy και θηλυκές. Ποια είναι όμως τα πιο sexy σημεία που μια γυναίκα προτιμάει να κάνει κάποιο tattoo;

1. Tattoo στον καρπό

Τα tattoo στον καρπό του χεριού βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις όλο και περισσότερων γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας και προσωπικότητας. Είναι ένα δημοφιλές σημείο επειδή, είναι ορατό και προσφέρεται για μικρά μεν αλλά ξεχωριστά σχέδια. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι ο καρπός είναι μόνιμα εκτεθειμένος στον ήλιο και γι” αυτό πρέπει να το καλύπτετε, ώστε να μην ξεθωριάσει.

tattoo - τατουάζ

2. Tattoo στον αυχένα

Επίσης, ο αυχένας είναι ένα σημείο που επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες για να κάνουν κάποιο tattoo και αυτό γιατί υπάρχει αρκετός χώρος. Ο αυχένας επιλέγεται κυρίως από γυναίκες, γιατί κάνουν το tattoo να φαίνεται όμορφο και ιδιαίτερο.

τατουάζ

3. Tattoo στη μέση

Ένα ακόμη σημείο που επιλέγουν για να αποτυπώσουν ένα σχέδιο πάνω στο σώμα τους όλο και περισσότερες δεν είναι άλλο παρά η μέση τους. Η μέση θεωρείται αρκετά εκρηκτική παράλληλα όμως και επικίνδυνη. Σύμφωνα με έρευνες όλο και περισσότεροι αναισθησιολόγοι, εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με την επισκληρίδιο αναισθησία στις γυναίκες που έχουν τατουάζ στη μέση. Γι” αυτό κορίτσια ναι μεν sexy και ωραίο το tattoo στη μέση αλλά πάνω από όλο η υγεία μας!

τατουάζ

4. Tattoo στα πλευρά

Υπέροχο σημείο και αυτό στα πλευρά και αν σκέφτεσαι πως θα φαίνεται το καλοκαίρι με το μπικίνι σου; Πίστεψέ με θα δείχνει μοναδικό! Κυρίαρχα σχέδια είναι τα ονόματα και οι φράσεις, αλλά αν αντέχετε τον πόνο δοκιμάστε και κάποιο μεγαλύτερο σχέδιο.

τατουάζ

5. Tattoo στο πόδι

Αν η επιλογή σου είναι το πόδι και μάλιστα γύρω από τον αστράγαλο, να ξέρεις ότι θα δείχνει πολύ όμορφο, όμως το μόνο αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να το φροντίζεις περισσότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να μην σου ξεθωριάσει. Αν βέβαια επιλέξεις να κάνεις το tattoo σου στον αστράγαλο να ξέρεις ότι το σημείο αυτό είναι σύμφωνα με μαρτυρίες το μέρος που ο πόνος είναι λιγότερος.

τατουάζ

6. Tattoo στην πλάτη

Το tattoo στην πλάτη είναι το ιδανικότερο μέρος για όσες προτιμάτε τα μεγαλύτερα σχέδια, μιας και υπάρχει αρκετός χώρος, αλλά και για όσες δεν θέλετε να είναι σε εμφανές σημείο όταν βρίσκεστε στην δουλειά σας.

τατουάζ

7.  Tattoo στην σπονδυλική στήλη

Τελευταίο αλλά το καλύτερο μέρος αφήσαμε για το τέλος σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της σπονδυλικής στήλης. Φαίνεται απίστευτα αισθησιακό και seχy ένα tattoo σ” αυτό το μέρος και δεν χρειάζεται πολλές λεπτομέρειες για να δείξει εντυπωσιακό. Βασική προϋπόθεση είναι να αντέχεις τον πόνο, ο οποίος είναι αρκετά ισχυρός μιας και δεν υπάρχει πολλή σάρκα μέχρι τα οστά της σπονδυλικής.

τατουάζ

 

Εσύ έχεις κάποιο tattoo ή σκέφτεσαι ακόμα σε ποιο σημείο θα το κάνεις και πιο θα είναι το πρώτο σου σχέδιο? Μοιράσου τις εμπειρίες και τις σκέψεις σου μαζί μου!

πηγή