Μετά από 5 χρόνια ο Σάκης Ρουβάς στο Madwalk με ένα act που θα συζητηθεί πολύ!! (βίντεο)

Το show που παντρεύει τη μόδα με τη μουσική……μάθε λεπτομέρειες για το show (βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει, μετά από 5 χρόνια, στη σκηνή του Madwalk. Το show που παντρεύει τη μόδα με τη μουσική. Ο ίδιος έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη με το βραβείο του “Fashion Icon” από τα MAD Video Music Awards και η παρουσία του είναι αυτό που θα απογειώσει μια τέτοια βραδιά.

Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο “Απόλυτος Έρωτας” πρωταγωνιστώντας στο charity act by BSB που θα είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Κάθε χρόνο το συγκεκριμένο act είναι αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος BSB που παρουσιάζονται διατίθεται για καλό σκοπό. Αυτή τη φορά θα στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

πηγή: www.alter-info.gr

Τι είναι ακριβώς το MADWALK..και πότε θα πραγματοποιηθεί..

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου για 7η συνεχή χρονιά

To MadWalk by Aperol Spritz, το μοναδικό Fashion Music Project έρχεται τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας!

Μόδα, μουσική, μοναδικές συνεργασίες, πρωτότυπες εμφανίσεις και ο πιο ανατρεπτικός παρουσιαστής…!!!!!!  ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με το “Fashion IT” girl, Μαίρη Συνατσάκη, είναι η φετινή συνταγή για ένα event που αναμένεται να μονοπωλήσει και φέτος το ενδιαφέρον μας.

Από τη συνταγή δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο fashionable ποτό, Aperol Spritz, που θα συνοδεύσει και φέτος τη διοργάνωση με τη μοναδική, δροσιστική του γεύση και το ξεχωριστό, ζωντανό, πορτοκαλί του χρώμα.

Γνωστοί σχεδιαστές συνεργάζονται με αγαπημένους καλλιτέχνες δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που μόνο το Mad και το Aperol Spritz μπορούν να προσφέρουν, φέρνοντας ξανά την ελληνική βιομηχανία της μόδας στην πρώτη γραμμή: Fashion & Music Happy Together!

Join the Fashion Rockstars!

πηγή: www.madwalk.gr