Η εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη…. έτσι ονειρεύομαι τη μέρα του γάμου μου…!!

Στις 3 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της θα τελεστεί ο γάμος της με τον Σάκη Ρουβά.

Η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε συνέντευξη στο Marie Claire και τη Μαρία Λεμονιά και περιέγραψε τα συναισθήματά της, τις σκέψεις της, όσα ονειρεύεται για τη μεγάλη μέρα.

“Ο Σάκης με βοήθησε να έρθω σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τα ενδότερα της ψυχής μου. Με δυνάμωσε, άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου, την οπτική μου για μένα την ίδια. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια πρωτόγνωρη έλξη, τη βεβαιότητα ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός μου. Από εκεί και πέρα, όλα κύλησαν γρήγορα, έντονα, καρμικά”.

“Tην ημέρα του γάμου μας την ονειρεύομαι σαν μια γιορτή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας. Ομολογώ ότι ο Σάκης ήταν πιο επίμονος στο θέμα του γάμου και εκείνος είχε την ιδέα να γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου. Στην πορεία είχε «συμμάχους» και τα παιδιά – κυρίως την Αναστασία. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή”.

πηγή: www.bovary.gr