Φτιάξετε «παγάκια» σε παγοθήκες εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα (απίθανες ιδέες)!!

Είστε από αυτούς που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν τις παγοθήκες μόνο για να φτιάχνουν παγάκια με νερό;

Αλήθεια, σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό η ιδέα ότι μπορούν τα παγάκια να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικές χρήσεις από τις συνηθισμένες;

Πάντα στην κουζίνα για να έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα και σίγουρη επιτυχία χρειαζόμαστε μπόλικη φαντασία, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι έξω από τα συνηθισμένα και φυσικά όλοι, φίλοι και γνωστή να το λατρέψουν. ότι και αν είναι αυτό από μία νόστιμη συνταγή μέχρι ένα ποτό ή έναν χυμό.

Φυσικά κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι από μία παγοθήκη μπορεί τελικά να έχεις αποτελέσματα που όλοι θα αγαπήσουν, αλλά είπαμε, αφήστε τη φαντασία σας να «οργιάσει» και για να σας βοηθήσουμε θα σου δώσουμε μερικές έξυπνες και χρήσιμες ιδέες ώστε να μπορέσετε με μία παγοθήκη να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καφέ μέχρι ακόμα και γλυκές μπουκίτσες.

Η λίστα που ακολουθεί έχει τις καλύτερες λύσεις για να φτιάξετε «παγάκια» σε παγοθήκες εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα.

 Σοκολατένιες παγοθήκες με φράουλα

Βάλτε σε μία παγοθήκη λιωμένη μαύρη ή λευκή σοκολάτα και προσθέστε μια φράουλα στην κορυφή, επειδή είπαμε χρειάζεται φαντασία, εσείς μπορείτε να προσθέσετε κάποιο άλλο της επιλογής σας.

Κύβους παγωμένου καφέ

Προσθέστε τον αγαπημένο σας καφέ σε παγοθήκες και βάλτε την στην κατάψυξη, η επιλογή δικιά σας αφού μπορείτε να προσθέσετε μοκατσίνο, εσπρέσο, μαύρο ή στιγμιαίο καφέ.

Μόλις τα παγάκια καφέ είναι έτοιμα βάλτε μερικά σε ένα ποτήρι και προσθέστε λίγο γάλα, η καλοκαιρινή σας απόλαυση είναι έτοιμη.

Κύβους frozen yogurt

Προσθέστε την αγαπημένη σας γεύση παγωτού φράουλας, μπανάνας ή frozen yogurt στις παγοθήκες και φυλάξτε τα στο ψυγείο, για να τα χρησιμοποιήσετε μπορείτε για παράδειγμα να προσθέσετε τα «παγάκια» παγωτού στον καφέ σας για περισσότερη γεύση ή όπου αλλού επιθυμείτε. Δεν ξέρετε τι είναι το frozen yogur;

Παγάκια κρασιού

Όταν περισσεύει κρασί στο τέλος του μπουκαλιού δε χρειάζεται να το πετάξεις, άδειασε το στις παγοθήκες και φύλάξετε το στην κατάψυξη, χρησιμοποίησε το παγάκι για να κρυώσει το κρασί που θα πιείτε την επόμενη φορά.

Διατηρήστε φρέσκα μυρωδικά

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε φρέσκα τα μυρωδικά και τα βότανα είναι να ψιλοκόψουμε και να τα τοποθετήσουμε σε μία παγοθήκη, συμπληρώστε με ελαιόλαδο και κατευθείαν στην κατάψυξη. Την επόμενη φορά που η συνταγή θα χρειάζεται μυρωδικά πάρτε τα φρέσκα από την κατάψυξη.

Αυτές ήταν οι ιδέες μας αν σας άρεσαν ή έχετε να προτείνετε ακόμα περισσότερα, περιμένουμε τα μηνύματα για να ακούσουμε και τις δικές σας απόψεις.

πηγή: www.pentapostagma.gr