Ξεχωριστά μανικιούρ για το 2016 με μαύρο βερνίκι νυχιών

Το μαύρο βερνίκι νυχιών είναι εξαιρετικό για το Χειμώνα, αλλά έχει ακόμη ένα συν μιας και είναι μέσα στα trends για το 2016. Το συγκεκριμένο στυλ μανικιούρ με το μαύρο χρώμα, κυριαρχούσε την δεκαετία του 90′, καθώς το grunge στυλ ήταν η απόλυτη μόδα.

Σιγά σιγά όμως, βλέπουμε πως επανέρχεται σε συνδυασμό με τα σκούρα χείλη και το smokey eye μακιγιάζ και πραγματικά μας αρέσει αρκετά αυτή η εξέλιξη! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα μαύρα σχέδια νυχιών κολακεύουν και τα δάχτυλα μας, κάνοντας τα να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά. Ποιες είναι όμως οι προτάσεις για χειμερινό μανικιούρ με μαύρο χρώμα;

diakosmitika nixion mitera nixia nail art designs stiletto nails stras nuxion

sxedia manicure

Οι περισσότερες από εμάς λατρεύουμε τα λαμπερά nail art designs και γι αυτό προτιμούμε τα σχέδια με τα στρας και τα διακοσμητικά για τα νύχια μας. Ακόμη και αν τοποθετήσεις, με μια καλή κόλλα νυχιών, μερικά στρας επάνω στο μαύρο σου μανικιούρ, θα δεις πως αυτομάτως το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Βέβαια, σίγουρα τα νύχια σου θα δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακά και σικάτα αν αντί να τα φτιάξεις μόνη σου, ζητήσεις από την nail artist σου κάποιο σχέδιο που απαιτεί περισσότερη εξειδίκευση.

autokollita nixion manikiour maura nixia sxedia nixion tainies

Μέσα στα διακοσμητικά νυχιών όμως είναι και οι ταινίες μαζί με τα αυτοκόλλητα για τα νύχια, με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις ένα απίστευτο nail art με λίγες μόλις κινήσεις, είτε έχει μεσαία και μικρά νύχια είτε προτιμάς τα stiletto nails.

nuxia glitter xristougenniatika nuxia nuxia ximonas 2016

Λάμψη όμως στο σχέδιο σου μπορούν να δώσουν και τα glitter μανό, τα οποία είναι ιδανικά για να κάνεις διάφορα σχέδια επάνω στο μαύρο, με ένα λεπτό πινελάκι, ή ακόμη και για να καλύπτεις το μαύρο βερνίκι σε κάποια νύχια, κρατώντας το έτσι σαν βάση.

imimonimo manikiour nail artist negative space nail art negative space sxedia nixion sxedia maura nuxia watercolor nail art sxedia nixion nero

Τα καλύτερα σχέδια όλων όμως, πιστεύω πως είναι το negative space nail art αλλά και το watercolor μανικιούρ. Και τα δύο αυτά στυλ έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, χάρις στην κομψή τους εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι δύσκολα (ειδικά τα watercolor) για να τα κάνουμε μόνες μας.

Floral ή animal print σχέδια θα επιλέξεις φέτος τον χειμώνα για τα νύχια σου; Ιδού η απορία. Φυσικά και η επιλογή δεν είναι καθόλου εύκολη! Όποια όμως και να είναι η επιλογή που θα κάνεις από αυτές εδώ τις προτάσεις σίγουρα δεν θα την μετανιώσεις, όταν όλες σου οι φίλες θα θαυμάζουν το μανικιούρ σου!

mauro verniki nuxion ombre nixia rige nuxia sxedia nixion

Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως και οι σταυροί είναι στην μόδα για τα νύχια, ειδικά αν έχουν γίνει free hand, όπως και το ombre μανικιούρ και οι ρίγες.

black nail art mauro manikiour sxedia nixia dantela ximerina sxedia nixion

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις σχέδια με στυλό; Αν όχι, πίστεψε με πως χάνεις! Δες πόσο λεπτές και υπέροχες γραμμές μπορείς να κάνεις. Και αν πιάνει και λίγο παραπάνω το χέρι σου, τότε θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα νύχια σου σαν καμβά και να φτιάξεις κάτι ανάλογο με τις πεταλούδες που βλέπεις στην πρώτη πρόταση!

mat vernikia galliko manicure maura sxedia nixion nail art nuxia sxedia kardies sxedia mesaia nuxia ximoniatika sxedia nixion

Τέλος, μπορείς να παίξεις χρησιμοποιώντας ένα μαύρο ματ βερνίκι σε συνδυασμό με ένα γυαλιστερό, ώστε να κάνεις ένα διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ ή και να επιλέξεις κάποιο άλλο χρώμα, σε συνδυασμό με το οποίο θα κάνεις τα σχέδια σου.

Όπως ίσως ήδη να γνωρίζεις, αυτά που ταιριάζουν περισσότερο και θα αναδείξουν το μαύρο μανό, είναι το κόκκινο, το χρυσό, το λευκό και το ασημί. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αποκλείουμε και όλα τα υπόλοιπα. Εσένα ποια θα είναι η επιλογή σου, για το επόμενο σχέδιο που θα κάνεις στα νύχια σου;

πηγή