Φρικτοί πόνοι …. και πρηξίματα…. για τον γνωστό κομμωτή των celebrities Τρύφωνα Σαμαρά !!

Τι το ήθελες βρε Τρύφωνα ……….. γιατί πήγες κόντρα στην φύση!! 
Θύμα αποτυχημένης αισθητικής επέμβασης, την οποία «πληρώνει» έως σήμερα με πόνους και πρηξίματα, έπεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.
«Χωρίς να το ξέρω, αντί να μου βάλουν κολλαγόνο στα χείλη, μου έβαλαν σιλικόνη» δηλώνει στην «Espresso» ο κομμωτής των celebrities, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την επέμβαση ομορφιάς που έκανε σε ηλικία 20 χρόνων, αλλά εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί έως τώρα.
Ο παρουσιαστής ισχυρίζεται πως ο πλαστικός χειρουργός που του κατέστρεψε τα χείλη είναι εν ενεργεία και μάλιστα πασίγνωστος.
Πώς αποφάσισε όμως να υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση;
«Οι φίλοι μου με έπεισαν! Μου έλεγαν πως είμαι πολύ όμορφος, αλλά πως είχα μικρά χείλη.
Σιγά σιγά έγινε απωθημένο μου και το αποφάσισα. Όμως επέλεξα, ως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, λάθος γιατρό, καθώς αντί για κολλαγόνο μου έβαλε σιλικόνη. Κατόπιν άρχισαν φριχτοί πόνοι και πρηξίματα. Ο γιατρός επέμενε πως θα “φύγει”, αλλά τελικά χρειάστηκε να με υποβάλει σε επέμβαση για να αφαιρεθεί, ανεπιτυχώς. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω» εξομολογείται ο γνωστός κομμωτής. Και συνεχίζει:
Το λάθος
«Το κακό είχε γίνει. Ακόμη και σήμερα τα χείλη μου πρήζονται από εκείνο το ιατρικό λάθος, αλλά βρίσκω ανακούφιση με συγκεκριμένες καταπραϋντικές κορτιζόνες που φέρνω από την Τουρκία».
Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά του, με σκοπό, όπως λέει, να παραδειγματιστούν νέα παιδιά που πηγαίνουν καθημερινά σε πλαστικούς χωρίς να σκέφτονται όποιες συνέπειες. «Τρομοκρατήθηκα πολύ από αυτή την περιπέτεια και δεν πρόκειται να κάνω καμία αισθητική επέμβαση μέχρι να βρω τον τέλειο γιατρό που θα με κάνει να νιώσω ασφαλής. Είναι τρομερό να πηγαίνεις για να σε φτιάξουν και να βγαίνεις χειρότερος» καταλήγει ο hair stylist των επωνύμων.


πηγή: newsup.gr