Πανέμορφοι και ξεχωριστοί τρόποι περιτυλίγματος των δώρων… (οδηγίες και φώτο)

Επειδή το δώρο ξεκινά από το αμπαλάζ…… μάθε τρόπους περιτυλίγματος και ξεχώρισε…… φέτος τα Χριστούγεννα στα δώρα που έχεις να προσφέρεις!!!

Το χαρτί περιτυλίγματος μπορεί να είναι ένας ωραίος τρόπος να δώσετε τα δώρα σας, δεν παύει όμως να είναι βαρετός και αναμενόμενος. Αντ’ αυτού διαφοροποιήστε τα δώρα σας!

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα παιδιά χαίρονται περισσότερο να παίζουν με τα κουτιά, τα περιτυλίγματα και τα κορδελάκια των δώρων τους παρά με τα ίδια τα δώρα.

Ρούντρολφ το ελαφάκι!

Αυτό το εξαιρετικό DIY περιτύλιγμα θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Απλά χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα του χαρτιού κατασκευής (θα χρειαστείτε ένα σκούρο καφέ, άσπρο για μάτια και κόκκινο για χείλη) και αναπαράγετε το παραπάνω χαριτωμένο σχέδιο.

Σοφιστικέ περιτύλιγμα

Για τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, χρησιμοποιήστε χαρτί εφημερίδας και τυλίξτε με αυτό τα δώρα τους (φυσικά δεν πρόκειται να σας λείψει, ούτε όμως και να σας κοστίσει). Όχι μόνο είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον συγκριτικά με το χαρτί περιτυλίγματος από τα μεγάλα καταστήματα, αλλά είναι και εντυπωσιακό. Απλά μην ξεχάσετε να γράψετε τα αρχικά του ονόματος του παραλήπτη, διότι θα μπερδευτείτε.

 

Τσουβαλάκια από λινάτσα

Θέλετε να προσφέρετε δωράκια στα παιδάκια σας; Πολύ εύκολα μπορείτε να φτιάξετε ένα τσαντάκι, τσουβαλάκι ή πουγκί από λινάτσα. Μέσα μπορεί να έχει από ζαχαρωτά και σοκολάτες μέχρι αυτοκινητάκια και επιτραπέζια παιχνίδια.

 

Τρίγωνα κάλαντα!

Όλα τα παιδιά τρελαίνονται για τον ήχο που κάνουν οι καμπανούλες στο έλκηθρο. Τυλίξτε λοιπόν το δώρο με ένα κόκκινο χαρτί περιτυλίγματος και αντί για φιόγκο στη μέση γύρω από την κορδέλα συνδέστε δύο κουδουνάκια. Ακόμη και ο Άγιος Βασίλης θα εντυπωσιαστεί!

Η χρυσόσκονη επιβάλλεται

Κάθε κορίτσι χρειάζεται λίγη λάμψη στη ζωή της, γι’ αυτό και αυτό το glamourous δώρο, φαντάζει υπέροχο. Τυλίξτε το δωράκι σας με χαρτόνι glitter!

 


πηγή: www.zougla.gr