Θέλεις να διορθώσεις το σχήμα της μύτης σου…. μάθε λεπτομέρειες σχετικά με την ρινοπλαστική!!!

Αν επιθυμείτε να βελτιώσετε το σχήμα της μύτης σας ή αν ένα προβληματικό διάφραγμα σας ταλαιπωρεί χρόνια, η ρινοπλαστική είναι η μόνη λύση.

Το άτομο που θα υποβληθεί στην χειρουργική επέμβαση πρέπει να είναι τουλάχιστον 17 χρονών, για να έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των οστών. Η επέμβαση, για την οποία απαιτείται εξειδικευμένος και έμπειρος χειρουργός, γίνεται με τοπική ή γενική αναισθησία ή και τα δύο. Η διάρκειά της είναι κατά μέσο όρο μία ώρα. Οι σύγχρονοι μέθοδοι της ρινοπλαστικής κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη με την χρήση του laser. Έτσι, μειώνεται ο χρόνος ίασης και ο κίνδυνος μετεγχειρητικής αιμορραγίας. Η παραμονή στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση δεν είναι υποχρεωτική.

Η ρινοπλαστική είναι αρκετά επώδυνη, κυρίως μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, όμως το αίσθημα του πόνου υποχωρεί άμεσα. Τα τελικά αποτελέσματά της είναι ορατά μετά από 4-6 εβδομάδες.

Το κόστος μιας ολικής ρινοπλαστικής είναι από 3.000 έως 4.000 ευρώ. Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν καλύπτουν την επέμβαση, καλύπτουν όμως την περίπτωση διόρθωσης του διαφράγματος.

πηγή: www.beautetinkyriaki.gr