Δίπλα στο κύμα….. θα απολαμβάνεις τις αγαπημένες ταινίες σου στο “Cine Άλιμος” (φωτο και βίντεο)

Η μοναδική του θέση (στην παραλία δίπλα στο κύμα), η υψηλή πιστότητα (ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακός ήχος) και το πρόγραμμα (βραβευμένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, θεματικά αφιερώματα και προβολές των καλύτερων παιδικών ταινιών) σίγουρα θα κάνουν τον Δημοτικό Κινηματογράφο του Αλίμου μια από τις top καλοκαιρινές κινηματογραφικές προτάσεις της Αθήνας.

Το “Cine Άλιμος” θα κάνει πρεμιέρα, το πρώτο 15μερο του Ιουλίου στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης (πιθανότερη ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 9 Ιουλίου).

Όπως ανέφερε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, πρόκειται για ένα όνειρο δεκαετιών που παίρνει σάρκα και οστά και αναβαθμίζει το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου. Μια δροσερή πρόταση, ειδικά αυτές τις εποχές που ο κόσμος έχει ανάγκη τη φθηνή και ποιοτική διασκέδαση.

Θα υπάρχουν δύο προβολές ταινιών. Η πρώτη θα ξεκινά στις 20:45 και θα είναι επιλεγμένη παιδική ταινία, με ελεύθερη είσοδο. Λίγο μετά τις 22:00 θα ξεκινά η δεύτερη προβολή, με εισιτήριο κάτω από τα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχει έκπτωση για τους δημότες που διαθέτουν την κάρτα με την οποία έχουν ελεύθερη είσοδο στην “Ακτή του Ήλιου”.

Στο πλούσιο πρόγραμμα θα ενταχθούν ειδικά αφιερώματα σε Έλληνες σκηνοθέτες (σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσκληθεί ο Παντελής Βούλγαρης και ο Γιάννης Σμαραγδής τους οποίους θα τιμήσει ο δήμαρχος) και αφιερώματα σε ταινίες της Finos Films με προσκεκλημένους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ανάμεσα στις καρέκλες (300 περίπου θέσεις) θα τοποθετηθούν και τραπεζάκια για να μπορούν όσοι θέλουν να απολαμβάνουν την ταινία με μπύρα, ποτό ή πρόχειρο φαγητό από την καντίνα που θα λειτουργεί στο χώρο.

Η οθόνη θα είναι φουσκωτή (σαν αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες) και θα ανοίγει μόνο κατά τη διάρκεια των προβολών. Στο τέλος των προβολών θα μαζεύεται. Στο χώρο έχουν τοποθετηθεί περίπτερα για να διοργανώνονται διάφορες εκθέσεις.

Η «ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε», η εταιρία που έχει αναλάβει την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας του δήμου Αλίμου (η οποία θα έχει την ευθύνη λειτουργίας του “Cine Άλιμος” έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη διοργάνωση πολύ σημαντικών event, που θα βάλουν το παραλιακό μέτωπο, στον τουριστικό χάρτη της Αττικής.

Ήδη υπάρχει συμφωνία για να γίνει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 172016 112144 μμ.bmp

Μένουμε Νότια– έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

20160628_192609

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 172016 112010 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 172016 112032 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 172016 112103 μμ.bmp